Homepage  / Știri / Televiziune

Virgil Ianţu pleacă de la Kanal D

Virgil Ianţu pleacă de la Kanal D

de Redactia Tvmania

Virgil Ianţu a anunţat astăzi, pe contul lui de Facebook, că a decis să nu mai prelungească colaborarea cu postul Kanal D, din cauza modificărilor pe care emisiunea-concurs a suferit-o în sezonul care a început în toamnă.

Colaborarea lui Virgil Ianţu cu Kanal D – începută în toamna lui 2011 – a ajuns la final. Nemulţumită de modificările prin care a trecut producţia „Vrei să fii milionar?”, vedeta a decis să nu mai prelungească colaborarea cu acest post.

Care e motivul plecării?

Virgil Ianţu şi-a motivat astăzi decizia:

“Am aşteptat începutul de an pentru a le raspunde celor care m-au întrebat în repetate rânduri despre ce se întamplă şi ce se va întâmpla cu „Vrei să fii milionar?”.

După cum aţi observat, în anul care a trecut, organizatorii au făcut multe modificări cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, începând de la numărul de episoade şi până la conţinutul şi durata acestora. Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână, la doar unul, ora difuzării a fost schimbată (de la 20.30 la 22.00 –n.r.), ca mai apoi şi durata unui episod să fie înjumătăţită.

„Am decis să nu prelungesc colaborarea”

A fost o politică pe care nu am înţeles-o şi care a privat şi publicul, câştigat de Kanal D datorită acestei emisiuni, de motivul pentru care se îndreptase spre acest post. „Vrei să fii milionar?” a avut un aport enorm la câştigarea de către Kanal D a locului 3 în audienţă, dupa cum au declarat reprezentanţii postului la momentul respectiv. Dar o dată ce lucrurile au ajuns acolo, respectul şi interesul postului pentru publicul câştigat s-au schimbat.

În urma acestor probleme şi a nerespectării termenilor contractuali, am decis să nu prelungesc colaborarea propusă la începutul ultimului sezon de către postul Kanal D.”

Emisiunea lui Ianţu a câştigat, în 2011, Premiul TVmania la categoria cea mai bună emisiune de divertisment.

UPDATE| Poziția Kanal D față de anunțul făcut astăzi de Virgil Ianțu:

“Contractul de colaborare dintre Dogan Media International – Kanal D și domnul Virgil Gătăianțu a încetat la 31 decembrie 2012, prin expirarea perioadei de valabilitate.

Deoarece nu a dorit continuarea colaborării, Kanal D nici nu și-a manifestat intenția de prelungire a acestui contract.

Managementul Kanal D nu a luat încă decizia dacă va prelungi licența pentru emisiunea “Vrei să fii milionar?” în acest an”, a declarat Maria Popescu, PR & Communication Manager Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton