Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Virgil Ianțu: „Puteam să fiu eu! Te-ai fi oprit să-mi asculți povestea?”

Virgil Ianțu: „Puteam să fiu eu! Te-ai fi oprit să-mi asculți povestea?”

de Redactia Tvmania

În pragul sărbătorilor de iarnă, Virgil Ianțu a pozat alături de fiica sa Jasmina pentru o campanie care își propune să reintegreze în societate oamenii străzii. Artistul a demonstrat de-a lungul vremii că nu este genul de persoană indiferentă și s-a implicat fără ezitare în campanii umanitare.

virgil-iantu

„Puteam să fiu eu! Puteam să fiu singur sau alături de copilul meu! Cum ai fi reacționat dacă ne vedeai așa, pe stradă? Știu, nu ți-ar fi venit să crezi, dar, totuși, ai fi făcut ceva? Te-ai fi oprit să-mi asculți povestea? M-ai fi întrebat dacă ne e frig, dacă ne e foame? Hai să nu rămânem indiferenți față de cei care au nevoie de noi, eu am ales să-i ajut. Este vorba despre o nouă campanie socială căreia mă alătur, «Puteam să fiu eu! Viața din sens opus», care își propune să reintegreze în societate oamenii străzii, oferindu-le o nouă șansă, un viitor mai bun”, spune Virgil Ianțu.

„În urmă cu doi ani am ales să mă implic în mod activ și direct în campania «Sunt un țăran», pentru susținerea valorilor autentice românești. A urmat anul acesta «1 iunie, zi liberă», pentru ca fiecare copil să aibă șansa să petreacă Ziua Copilului alături de părinții săi.

Ambele campanii au fost premiate de industria creativă, pe lângă asta, cu ajutorul societății civile, am reușit să realizăm obiectivele campaniilor precedente și ne dorim să avem rezultate pozitive și în ceea ce privește ajutorul pe care este de dorit să-l oferim celor care au nevoie. Și tu poți să ajuți, implică-te, pentru că puteai să fii chiar tu! https://www.viatadinsensopus.ro/”, mai spune vedeta.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton