Homepage  / Articole

Virgil Ianţu readuce la tv „Vrei să fii milionar?”

Virgil Ianţu readuce la tv „Vrei să fii milionar?”

de Redactia Tvmania

Kanal D a anunţat joi, 23 iunie, că Virgil Ianţu va prezenta, în grila sa de toamnă, emisiunea-concurs „Vrei să fii milionar?”

„Vrei să fii milionar?”, emisiunea-concurs care l-a impus pe Virgil Ianţu în 2000 la Prima (pe atunci numele era „Vrei să fii miliardar?”), revine din toamnă pe micile noastre ecrane, de data aceasta la Kanal D.

„Mă bucur că cineva a luat acest program, este un pas curajos. „Vrei să fii milionar?” este un format fără pată şi o reţetă sigură”, a declarat Ianţu la conferinţa de presă organizată de Kanal D. Vedeta a adăugat că nu simte nici un fel de presiune pentru toamnă şi că, în general, în cariera sa nu l-au interesat în mod special audienţele.

Postul nu a stabilit încă ziua de difuzare sau de câte ori pe săptămâna va fi difuzată emisiunea în grila de toamnă, aceste detalii urmând să fie comunicate ulterior. Până una-alta, filmările sunt programate să înceapă în curând. Potrivit lui Ianţu, emisiunea va fi făcută împreună cu casa de producţie „Zucchero Media”.

Premiul cel mare va fi de un milion de lei.

„10 formate de televiziune am prezentat în cariera mea şi dintre ele, „Vrei să fii milionar?” şi „Copiii spun lucruri trăsnite” îmi sunt cele mai dragi şi mi-au şi rămas aşa, ca două ştampile în frunte. Eu cred că lumea se va bucura la vestea că „Vrei să fii milionar?” revine la televizor”, a mai adăugat Virgil Ianţu.

La aceeaşi conferinţă de presă, Clara Bomboe, directorul de programe Kanal D, a anunţat că pentru toamnă, postul pregăteşte proiecte noi şi că nu s-a luat încă o decizie finală în ceea ce priveşte emisiunea „Noră pentru mama”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton