Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Virgil Ianțu vorbește despre omul care i-a marcat viața

Virgil Ianțu vorbește despre omul care i-a marcat viața

de Redactia Tvmania

Virgil Ianțu vorbește în seara aceasta cu blogerul Chinezu despre brandul său și cum a ajuns numele lui să fie considerat brand.

Începând de la 22.00 pe Look TV, într-o ediție specială Brandu lu Chinezu, Ianțu răspunde la întrebări pe care mulți i le pun în ultima perioadă: de ce a luat o pauză în ceea ce privește expunerea media, cum a ajuns să fiu catalogat drept arogant și care au fost marile întâlniri ale vieții lui, și, mai ales, despre un personaj care i-am marcat și schimbat viața.

„Vă voi spune, totuşi, că m-a gâtuit emoţia când l-am auzit vorbind despre un anumit profesor. Pentru că l-am văzut şi pe el lovit dur în coracon de amintirea unui om care l-a marcat profund şi la care se gândeşte mereu şi mereu cu mare dragoste şi teribil respect…”, a scris Chinezu pe blogul său.

Din luna septembrie a acestui an, bloggerul Chinezu realizează primul său proiect de televiziune la Look TV, unde moderează o emisiune despre oameni „de firmă”, care au știut să își creeze o imagine și un nume.

„Brandul lui Chinezu” se difuzează începând cu 23 septembrie, de luni până miercuri, de la ora 22:00 și vineri, într-o ediție de weekend, la aceeași oră.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton