Homepage  / Vedete / Vedete străine

Visul american al actriței Ana Brenda s-a încheiat cu drepresie și atacuri de anxietate

Visul american al actriței Ana Brenda s-a încheiat cu drepresie și atacuri de anxietate

de Redactia Tvmania

Actrița Ana Brenda, pe care o cunoașteți din telenovele precum „Legea iubirii” sau „Maricruz”, a renunțat la sfârșitul verii la rolul pe care îl avea în serialul produs de Netlix, „Dinastia”. La o distanță de 3 luni de la respectiva decizie, actrița a decis să dezvăluie motivele care au stat la baza acestei schimbări importante din cariera sa.

La început actrița a fost extrem de încântată de oportunitatea pe care o primise. Era visul oricărui actor de a ajunge în America și de a juca într-o producție de asemenea anvergură. Ulterior s-a instalat durerea pentru că a fost nevoită să își lase familia acasă și să înceapă viața de la zero, de altfel a renunțat inclusiv la rolul pe care îl avea în telenovela „Legea iubirii”:

„Când m-am mutat în Atlanta, ceea ce credeam că va fi un vis împlinit a rezultat contrariul. Am început să am multe atacuri de anxietate, atacuri de panică și depresie pentru că mă aflam într-un oraș unde nu cunoșteam pe nimenim tatăl meu abia se stinsese din viață, iar pe plan personal abia încheiasem o relație stabilă și de lungă durată din cauza distanței”, a mărturisit Ana Brenda.

Cu toate acestea, experiența a făcut-o să realizeze că poate acest lucru nu era ceea ce își dorea cu adevărat. În ciuda experienței profesionale minunate de care a avut parte, Ana a hotărât să nu mai facă parte din noul sezon al serialului Netflix și își ia o perioadă de respiro:

„M-a lovit dur, în acest moment recapitulez toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea și ceea ce a însemnat  fericirea în viața mea”, a mărturisit sincer.

Acum actrița dorește să aibă parte de o vacanță să se iubească și să se lase iubită de cei dragi:

„Am nevoie să mă vindec, să fac lucuri normale de femei și să fiu alături de mama, acum că tata nu mai este. Când va veni un proiect bun nu voi ezita să revin la muncă. Însă am nevoie de ceva care să mă pasioneze”, a încheiat protagonista telenovelei „Legea iubirii”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton