Homepage  / Vedete străine

Care este visul lui Keanu Reeves. Ce rol i-ar plăcea să interpreteze

Care este visul lui Keanu Reeves. Ce rol i-ar plăcea să interpreteze
10

de Roxana Mirea,

Keanu Reeves este vocea lui Batman în noul film de la DC, animația „Gașca Animăluțelor DC”. Starul de la Hollywood în vârstă e 57 de ani a fost foarte încântat să aibă acest rol, chiar dacă pentru scurt timp. La premiera din Los Angeles a filmului de animație „DC League of Super-Pets”, Keanu Reeves a spus care este visul lui.

Keanu Reeves visează să îl interpreteze pe Batman

Keanu Reeves este vocea lui Batman în animația „Gașca Animăluțelor DC”. Actorul în vârstă e 57 de ani a fost prezent la premiera din Los Angeles a filmului de animație și a declarat pentru publicația Extra că a fost foarte fericit să fie Batman, chiar dacă și pentru puțin timp.  

„Îl iubesc pe Batman ca personaj și îmi plac toate benzile desenate cu el. A fost minunat să am ocazia să joc într-o producție cu Batman, chiar dacă doar i-am interpretat vocea”, a spus Keanu Reeves, potrivit filmnow.ro.

Pe de altă parte, Keanu Reeves a mărturisit că „ar fi un vis împlinit” dacă ar avea ocazia să joace într-un film de live-action al lui Batman.

Deocamdată există un Batman. Robert Pattinson se descurcă grozav. Mi-aș dori să joc la un moment dat. Poate când vor avea nevoie de un Batman mai în vârstă”, a mai spus actorul.

Din distribuția filmului de animație „League of Super-Pets” mai fac parte și Kevin Hart, care joacă rolul Ace/Bat-Hound, un câine din rasa Boxer care devine câinele lui Batman, și Dwayne Johnson, care îl interpretează pe câinele lui Superman, cunoscut sub numele de Krypto/Bark Kent/Superdog.

Keanu Reeves a cucerit din nou internetul. Cum i-a răspuns actorul unui copil care l-a luat la întrebări pe aeroportIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Când are premiera la noi „Gașca Animăluțelor DC”

Montați pentru a fi eroi în fiecare zi, de a cunoaște însemnătatea salvării unei vieți de la ananghie și de a crede că fiecare este special în lume, „Gașca Animăluțelor DC” de la Warner Bros Animation spune povestea plină de suspans și emoție castă a nedespărțiților Krypto Super-Câinele și Superman, ce sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în orașul Metropolis. Când Superman și restul Ligii Dreptății sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

„Gașca Animăluțelor DC” apare din 29 iulie 2022 în cinematografele din România.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton