Homepage  / Televiziune

„Visuri la cheie”, 14 septembrie 2022. „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”

„Visuri la cheie”, 14 septembrie 2022. „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”

de Roxana Mirea,

Al doilea episod din „Visuri la cheie” 2022, sezonul 9, începe astăzi, 14 septembrie. Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate.

O nouă poveste emoționantă la „Visuri la cheie” – 14 septembrie 2022

O nouă familie, o nouă poveste emoționantă, o nouă casă renovată și un nou vis împlinit. Toate acestea vor putea fi urmărite astăzi, 14 septembrie 2022, la 21:30, la „Visuri la cheie”, unde Dragoș Bucur, Cristina Joia, Mara Ciubotaru și Alex Gavrilescu vor aduce lumină în viața întunecată a unor persoane greu încercate de soartă.

În seara aceasta, echipa Visuri la cheie îl va cunoaște pe Mitică, un tată al cărui destin a fost schimbat acum șapte ani, odată cu întâmplarea unui eveniment tragic. Acesta a rămas paralizat de la gât în jos: „Șeful meu a angajat un puști din sat. L-am prins la furat. Trebuia să îl duc la poliție, dar nu am făcut-o fiindcă era mic. M-a amenințat că se face mare și mă omoară, că îmi dă cu toporul în cap. După șase ani, ne-am întâlnit și exact așa s-a întâmplat… și de atunci a început coșmarul vieții mele”, a povestit acesta cu lacrimi în ochi.

În ciuda dificultăților întâmpinate, Mitică își ia puterea de la copii. „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”. Ioana, una dintre fiicele acestuia, va demonstra echipei Visuri la cheie că motivația unui om este adevăratul conducător al unei bătălii: „Tata m-a învățat să nu renunț niciodată. Lupți până câștigi!”. Voința puternică a bărbatului o va inspira și pe Cristina Joia. „Mintea noastră ne împiedică să facem lucruri”, va concluziona aceasta.

Ce se va întâmpla în momentul în care bărbatul își va vedea casa renovată aflăm de la 21:30, în noua ediție „Visuri la cheie”. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton