Homepage  / Nu rata!

„Visuri la cheie” a ajuns la ultima ediție. Echipa va renova casa familiei Onea

„Visuri la cheie” a ajuns la ultima ediție. Echipa va renova casa familiei Onea

de Redactia Tvmania

Diseară, de la 20:30, în ultima ediţie a celui de-al treilea sezon „Visuri la cheie”— emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016 —, Dragoş Bucur împreună cu Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi şi Dragoş Isăcescu vor merge în localitatea Afumaţi, din judeţul Ilfov, pentru a împlini visul unei familii care a rămas unită indiferent de greutăţile vieţii.

echipa-visuri-la-cheie

Echipa „Visuri la cheie”

Aparent o familie obişnuită, familia Onea, formată din Mariana, Viorel şi fiica lor, Luiza, ascunde nenumărate suferinţe. În anul 2008, Mariana s-a îmbolnăvit şi, după foarte multe investigaţii, nu i s-a pus un diagnostic şi nu i s-a dat un tratament adecvat.

Starea de sănătate s-a înrăutăţit treptat, iar femeia a ajuns din nou la spital, după trei ani. Atunci, diagnosticul a fost clar: scleroză în plăci, o boală autoimună inflamatorie, care atacă sistemul nervos, bolnavul suferind de probleme motorii, îşi poate pierde vederea, poate avea dificultăţi în vorbire şi înghiţire. Cu toate că boala se agrava, familia Onea a început în 2008 construcţia casei, însă tratamentele şi investigaţiile medicale, dar şi faptul că Luiza a crescut, iar nevoile ei au început să fie mai mari, i-au făcut pe Viorel şi Mariana să pună locuinţa pe ultimul loc. Femeia nu a renunţat la luptă şi, deoarece nu vrea să fie o povară pentru familie, merge în continuare la serviciu pentru că altfel nu ar avea bani de medicamente. Cea care a preluat toate sarcinile mamei şi o ajută în permanenţă este Luiza.

Familia Onea nu a cerut ajutorul nimănui, dar Mariana, Viorel şi Luiza recunosc că, din păcate, în momentul de faţă nu au cum să termine casa şi să trăiască în condiţii normale.

Diseară, de la 20:30, echipa „Visuri la cheie” va ajunge la familia Onea şi îi va împlini cel mai mare vis, acela de a avea o casă în care să poată duce o viaţă frumoasă şi să-i poată oferi fetiţei un viitor fără griji.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. FOTO. Cum arată casa bucovineană transformată de echipa „Visuri la cheie”

2. Echipa „Visuri la cheie” (Pro TV) construiește o casă tradițională

3. Echipa „Visuri la cheie” va construi o locuință de la zero

4. Al treilea sezon „Visuri la cheie” aduce noi povești impresionante la tv

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton