Homepage  / Știri

„Visuri la cheie” revine cu al doilea sezon

„Visuri la cheie” revine cu al doilea sezon

de Redactia Tvmania

După ce a străbătut mii de kilometri prin țară și a petrecut sute de ore lucrând la renovarea caselor și punând în practică zeci de idei creative, echipa „Visuri la cheie” revine miercuri, 24 septembrie, de la 20.30, în cel de-al doilea sezon al emisiunii la PRO TV.

Visuri la cheiex

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil, împreună cu arhitectul peisagist Dragoș Isăcescu, au avut o vară încărcată, plină de provocări și termene limită pentru realizarea cazurilor de la „Visuri la cheie” și îndeplinirea visurilor unor oameni cu care soarta a fost dură.

“Miercuri începem sezonul doi «Visuri la cheie». Emoțiile sunt mari, dar bucuria pe care am reușit să le-o aducem unor oameni încercați de viață este nemărginită. Românii vor cunoaște începând de săptămâna aceasta niște oameni frumoși, curajoși, care nu au încetat niciodată să lupte. Poveștile acestui sezon sunt impresionante și extrem de emoționante. Suntem bucuroși că am respectat de fiecare dată termenele limită și am reușit să contribuim la fericirea acestor oameni extraordinari”, a declarat Dragoș Bucur.

Începând de miercuri, 24 septembrie, de la ora 20.30, telespectatorii vor asista la renovarea unor case în timp record și, în același timp, la schimbarea unor destine.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton