Homepage  / Televiziune

Viviana a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil!”. Ce i-a reproșat Ruxi: „Faci pe victima”

Viviana a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil!”. Ce i-a reproșat Ruxi: „Faci pe victima”
9

de Roxana Mirea,

Un nou scandal a izbucnit între Viviana Sposub și Ruxi la „Bravo, ai stil!”. Trecutul comun al celor două concurente din competiția de la Kanal D nu le-a permis ca relația lor să pornească cu dreptul în cadrul emisiunii. În ediția de aseară, 29 septembrie, Viviana și Ruxi au avut, din nou, un schimb de replici mai dure. Viviana a izbucnit în lacrimi, însă deznodământul probabil a surprins pe multă lume.

Ce s-a întâmplat între Viviana și Ruxi la „Bravo, ai stil!”

Viviana și Ruxi și-au aruncat cuvinte grele în ediția de aseară, 29 septembrie, a emisiunii „Bravo, ai stil!”. Viviana și Ruxi au spus încă de la început că au un istoric. Cele două au fost prietene în urmă cu vreo patru ani. Prietenia lor s-a destrămat, iar tensiunea dintre ele s-a simțit încă de când Viviana a intrat în competiția „Bravo, ai stil!”.

Într-o ediție anterioară, Viviana a explicat de ce s-au certat ea și Ruxi. „Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea„, a spus Viviana, la „Bravo, ai stil!”.

r1-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Replici dure între Viviana și Ruxi la „Bravo, ai stil!”

Totuși, Ruxi a continuat să aibă o atitudine distantă față de Viviana. Cea din urmă s-a simțit din nou atacată în ediția de aseară a emisiunii de la Kanal D.

Am spus ca ea a fost iubita unui prieten de-al meu! O relatie asumata despre care stia toata lumea! Eu nu am zis ca a facut sex cu nu stiu cine despre care nu stia nimeni! Pur si simplu era un baiat cu care ai avut o relatie normala! Eu nu am acuzat-o de alte lucruri!”, a declarat Ruxi, potrivit kanald.ro.

Viviana i-a reproșat lui Ruxi că a fost rea cu ea. „Cu mine ai fost rea! Eu am simtit ca desi te cunoasteam dinainte, in momentul in care am ajuns aici te-am simtit ca esti rautacioasa cu mine!”

Viviana a izbucnit în lacrimi la „Bravo, ai stil!”

Viviana a cedat emoțional și a spus că se aștepta să existe comentarii în legătură cu actuala ei relație, nici pe departe în legătură cu ceva ce a făcut ea în trecut.

„Mi-a fost mai greu având în vedere că am venit mai târziu. Poate așteptările mele legate de emisiune ar fi fost legate de noua mea relație, având în vedere că toată lumea tot comentează. Și m-am gândit că poate cinve se va trezi să zică ceva de relația mea actuală și am zis că deja sunt obișnuită. Dar ce legătură avea ce am făcut eu înainte? De ce a trebuit ea să dea de înțeles că nu știu ce am făcut? Că ce ți-am făcut ție? Că ți-a zis el că eu nu l-am mai lăsat pe el să vorbească cu tine”, i-a spus Viviana lui Ruxi la „Bravo, ai stil!”.

„Eu mi-am asumat că am făcut glume despre tine, dar nu fac pe victima aici. Te rog. Tu faci pe victima, Viviana. Că noi ce îți facem ție. Nu îți face nimeni nimic. Tu de când ai venit în competiție ai spus „să nu uităm că totuși este o competiție”. Noi cumva am fost oameni una cu alta. Competiția nu poate să îți ia umanitatea niciodată. Dacă voiam să fiu țărancă, făceam ca țăranca, dar nu sunt o țărancă. Sunt un om cu bun-simț și cu educație, care nu vrea să facă rău”, a spus și Ruxi.

Chiar înainte de momentul jurizării, Viviana a izbucnit în lacrimi. În acel moment, Ruxi a empatizat cu colega sa, a mers lângă ea și a luat-o în brațe, încercând s-o calmele.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Andreea Marin nu mai are emisiune la TVR2 toamna aceasta. Care este explicația

Alexandra Ungureanu și mama ei, prima echipă eliminată de la Asia Express: „Am fost parte dintr-o familie”

Ce filme și seriale apar pe Netflix în octombrie 2021

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton