Homepage  / Televiziune

Viviana Sposub la „Bravo, ai stil”: „De un 1 an și 3 luni, aștept să divorțeze”. Reacția lui George Burcea

Viviana Sposub la „Bravo, ai stil”: „De un 1 an și 3 luni, aștept să divorțeze”. Reacția lui George Burcea
9

de Roxana Mirea,

Viviana Sposub a făcut un număr de roast la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, în Gala Candyland, care nu a picat foarte bine multor concurente. La sfârșit, a făcut trimitere și la relația ei cu George Burcea, dar și la Andreea Bălăn. Ce reație a avut actorul în urma roastului Vivianei.

Viviana Sposub a făcut roast la „Bravo, ai stil”

În Gala Candyland, de la „Bravo, ai stil”, Viviana Sposub i-a surprins pe cei patru jurați cu un număr de roast. Numărul ei nu au fost pe placul multor concurente având în vedere glumele pe care le-a făcut pe seama lor. Totuși, Viviana Sposub a lăsat partea cea mai bună la final, atunci când s-a autoironizat. Desigur, ținta ironiilor a fost și George Burcea, partenerul ei, dar și Andreea Bălan, fosta soție a actorului.

Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case. Așa că, fetelor, daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur. Să știți că am cunoscut copiii partenerului meu. Sunt foarte frumoși. Seamănă cu el, Slavă Cerului.

De mica m-am visat mireasa doar că de 1 an și 3 luni, Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasa și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept…să divorțeze!”, a spus Viviana Sposub în încheierea numărului de roast de la „Bravo, ai stil”, potrivit kanald.ro.

Viviana-Sposub-a-facut-roast-la-„Bravo-ai-stil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Reacția lui George Burcea după numărul Vivianei

Ilinca Vandici i-a spus Vivianei că a fost foarte curajoasă să facă acest număr de roast. Încă de sâmbătă seară, ea le-a spus urmăritorilor ei să-i urmărească prestația de la „Bravo, ai stil” pentru că vor avea parte de ceva special „dulce-amărui” cum a caracterizat ea momentul din Gală. În plus, și George Burcea aștepta cu nerăbdare momentul iubitei lui.

Ai avut cel mai bun moment de roast ever! Atat de sexy, bai, Sposub…!„, a spus George Burcea, pe Instagram.

Viviana a ținut să menționeze că totul a fost un pamflet și că trebuie să fie tratat ca atare.

Totuși, numărul ei nu a fost apreciat de toată lumea.

Vreau doar să spun ceva. Data viitoare când vrei să mai faci roast, îți dau eu niște oameni care știu să scrie bune”, a spus Ruxi.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton