Homepage  / Televiziune

Viviana Sposub, din nou într-o emisiune TV. Alături de ea vor apărea Bursucu și Flavia Mihășan

Viviana Sposub, din nou într-o emisiune TV. Alături de ea vor apărea Bursucu și Flavia Mihășan

de Redactia Tvmania

După ce a ieșit pe locul 2 în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub rămâne la Kanal D, însă va apărea într-o altă emisiune. Alături de Bursucu de la „Teo Show”, ea va prezenta matinalul alături de Flavia Mihășan, fosta „vecină” de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, și de George Tănase, comediant de de stand-up.

Potrivit paginademedia.ro, Kanal D pregătește o emisiune matinală de divertisment, care va avea patru prezentatori. 

Alături de Viviana Sposub, finalistă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, care a participat înainte și la „Ferma” și a făcut parte și din echipa „Vorbește Lumea” de la Pro TV, vor mai fi alte trei nume. Despre cine este vorba, mai precis?

Adrian Cristea, cunoscut sub numele de Bursucu, care este prezent în acest moment la Kanal D în două producţii: la „Teo Show” şi la emisiunea „Roata Norocului”, alături de Ana-Maria Branoschi.

Lui i se va alătura George Tănase, comediant de stand-up, fost participant la emisiunea„ iUmor”, de la Antena 1 (unde a ajuns până în finală). De asemenea, el făcut parte și din echipa lui Mihai Bendeac de la „În puii mei”.

Matinalul va avea parte și de o „revenire” neașteptată.  Flavia Mihăşan , fosta „vecină” de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, se întoarce pe micul ecran după o absență de trei ani, timp în care a devenit mămică de două ori.

Potrivit sursei menționate mai sus, matinalul de la Kanal D ar urma să intre în grila de primăvară.

Acuzată că a copiat ținuta din finala „Bravo, ai stil! Celebrities”

După finala emisiunii „Bravo, ai stil”, care a avut loc sâmbătă, 5 februarie, Raluca Dumitru a fost criticată de fani pentru că ținuta ei a fost copiată. În urma acuzațiilor, aceasta a răbufnit și a vrut să dovedească că ea nu a fost singura care a copiat ținuta din marea finală. Raluca Dumitru le-a dat de gol pe Viviana Sposub și Adina Halas.

Rochia purtată de Viviana Sposub în finala „Bravo, ai stil” a fost inspirată dintr-o colecție Balenciaga.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton