Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub debutează în muzică. Și în actorie. Vedeta va avea un rol în filmul produs de iubitul ei

Viviana Sposub debutează în muzică. Și în actorie. Vedeta va avea un rol în filmul produs de iubitul ei
11

de Redactia Tvmania

Dacă în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D schimbă ținute și are parte de conflicte cu „stil”, Viviana Sposub se pregătește și de alte proiecte: va lansa o piesă și va juca în primul ei rol într-un film produs chiar de iubitul ei, actorul George Burcea.

„Pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului. O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la este talentul actoricesc. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, ne-a declarat Viviana.

„Scrisoare către Ceaușescu”, de la roman la film

Inspirat dintr-o poveste reală, romanul de debut al actorului George Burcea, „Scrisoare către Ceaușescu”,  începe cu drama Mariei Drumeș, mamă a patru copii și victimă a violenței domestice în cumpliții ani ai comunismului, unde strigătele ei de ajutor nu sunt auzite de nimeni.

În momentul în care constată că viețile lor sunt puse în pericol, se hotărăște să fugă, însă se lovește de o nouă serie de nenorociri: boala unuia dintre copii, dispariția altuia, o cădere nervoasă care se lasă cu o internare și mai ales greutatea de a-și găsi un loc de muncă, fără șantaje sexuale.

Ajunsă la capătul puterilor, Maria riscă totul și decide să-i scrie o scrisoare lui Ceaușescu, văzându-l ca singura soluție de a se pune pe picioare și a avea grijă de familia ei.

Dincolo de roman, fostul soț al Andreei Bălan, își dorește să și realizeze un film inspirat din aceeași poveste. Deja a stabilit și distibuția. Va juca alături de Catrinel Marlon, Maia Morgenstern, Marius Manole, Medeea Marinescu și mulți alții. Lor li se va alătura și Viviana Sposub, iubita sa.

În prezent, George filmează de zor pentru serialul produs de Netflix „Wednsday”, în care joacă alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán, unde interpretează personajul Lurch.

Cine-este-Viviana-Sposub-noua-concurenta-de-la-„Bravo-ai-stil-2021-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton