Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Viviana Sposub, despre cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat în America alături de George Burcea

Viviana Sposub, despre cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat în America alături de George Burcea
9

de Andra Stana,

Viviana Sposub și George Burcea au plecat în Statele Unite anul trecut. În tot acest timp, fosta vedetă de la „Vorbește lumea” ține legătura cu urmăritorii ei, dar și cu prietenii apropiați, prin intermediul Instagram. Recent, tânăra a povestit cu lux de amănunte unde locuiește acum și cum o răsfață iubitul ei.

Povestea de dragoste dintre actorul George Burcea și fosta co-prezentatoare a emisiunii „Vorbeşte lumea”, Viviana Sposub, a început în timpul filmărilor emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni”(2020). În urmă cu un an, Viviana a lăsat în urmă România și a plecat împreună cu George în Statele Unite, unde actorul este implicat în proiecte cinematografice. 

Viviana Sposub, amănunte inedite despre viața în America

Viviana Sposub s-a mutat în Statele Unite, pentru a-i fi alături partenerului ei de viață. Pe Instagram, fosta co-prezentatoare de la „Vorbește lumea” (Pro TV) a povestit că a locuit trei luni în New York, iar în urmă cu o lună s-a stabilit în Los Angeles, împreună cu George Burcea.

Viviana Sposub, despre cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat în America alături de George BurceaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New York-ul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York, aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit, a scris Viviana pe Instagram. 

Ce mai fac Viviana Sposub și George Burcea în Statele Unite

Iubita lui George Burcea a mai povestit în mediul online că duce dorul mâncării de acasă. Ce o salvează este pasiunea pentru gătit a lui George Burcea. Se pare că actorul o răsfață pe Viviana cu mâncăruri „ca la mama acasă”, totul în încercarea de a-i mai îndulci puțin dorul de casă.

„Cum e cu mâncarea în Los Angeles? Știu că toate sunt dulci și nesănătoase”, a întrebat-o cineva. 

„Într-adevăr, mâncarea în America e plină de zahăr (mai ales pâinea). În New York găsisem un magazin românesc, de unde cumpăram borș, mălai, etc. În Los Angeles sunt foarte multe magazine cu produse sănătoase și curate  (din punct de vedere al ingredientelor). Dar am găsit și un magazin cu specific ucrainean și cumpărăm de acolo produse care să fie asemănătoare cu cele din România. Ne e dor de mâncarea de acasă”, a precizat Viviana. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton