Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub, dezvăluiri la prima oră. Cum o răsfață iubitul în fiecare dimineață

Viviana Sposub, dezvăluiri la prima oră. Cum o răsfață iubitul în fiecare dimineață
7

de Cătălina Matei,

Deși nu a câștigat finala celui mai recent sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, Vivianei Sposub i-a mers din plin, cel puțin din punct de vedere profesional. Căci a primit oferta de a face parte din echipa matinalului „Dimineața cu noi”, alături de Bursucu şi de George Tănase. Și nici pe plan sentimental lucrurile nu merg rău deloc. Căci noua vedetă Kanal D are parte, în fiecare dimineață, de un „Te iubesc!”. Cum decurge povestea ei de dragoste alături de actorul George Burcea, foțul soț al Andreei Bălan? Iată ce am aflat...

Cum ai reacționat când ai primit propunerea de a prezenta matinalul de la Kanal D? S-a întâmplat când filmai pentru „Bravo, ai stil! Celebrities”, prespupun…

Chiar cu puțin timp înainte de finala “Bravo, ai stil! Celebrities” am primit propunerea de a fi unul dintre prezentatorii  matinalului “Dimineața cu noi”. Bucuria a fost extrem de mare, dar la acel moment emoțiile pentru finala erau si mai mari. Așa că am luat lucrurile în ordine și mi-am concentrat toată energia pentru ce aveam de făcut in competitie. Abia după ce proiectul “Bravo, ai stil!” s-a încheiat am răsuflat ușurată, mi-am adunat forțe proaspete și am început cu bucurie pregătirile pentru noul proiect.

Crezi că altfel ar fi stat azi lucrurile dacă ai fi câștigat sezonul 7?

Cred că toate se întâmplă cu un motiv și consider că ce e al meu e pus deoparte. Deși mi-am dorit foarte mult să câștig “Bravo, ai stil!”, nu am fost deznădăjduită că nu s-a întâmplat astfel. Am privit partea plină a paharului, așa cum încerc să fac în orice situație. Faptul că am ajuns până în finală, iar în tot parcursul meu oamenii au avut ocazia să mă cunoască și să mă îndrăgească, reprezintă un câștig de neprețuit. Sunt recunoscătoare pentru cum s-au întâmplat lucrurile!

Cât de repede te-ai acomodat cu noii colegi? Ați făcut ceva repetiții, căci momentul lansării matinalului a fost amânat…

Îmi plac tare mult colegii mei și cred că fiecare dimineață va fi una plină de zâmbete în prezența lor. Am încredere că și cei de acasă vor simți energia noastra bună din platou și că se vor distra alături de noi timp de 2 ore pe zi.

Și cum vor arăta ținutele tale în cadrul matinalului?

Având în vedere formatul emisiunii și ora transmisiunii, nu voi mai putea alege ținute extravagante precum cele pe care le purtam la “Bravo, ai stil!”. Stilul va fi unul relaxat și fresh care chiar sper să le inspire pe doamnele și domnișoarele de acasă.

Ești o persoană matinală, de fel?

Am o viață agitată și dorm destul de puțin, de aceea îmi este foarte greu să mă trezesc dimineața. Sunt conștientă, însă, că va trebui să îmi schimb programul și să mă odihnesc cum trebuie pentru a face față trezitului cu noaptea în cap. Știu sigur că îmi voi intra destul de repede în ritm, având în vedere că am mai lucrat pe proiecte de matinal.

 La ce trucuri apelezi ca să ai un look fresh la primele ore ale zilei?

Cred că cel mai important pentru a avea un look fresh de dimineață este rutina de ingrijire a tenului. Atât noaptea, înainte de culcare, cât și dimineața, e nevoie de o îngrijire corectă. Altfel, machiajul nu va face altceva decât să scoată și mai mult în evidență semnele oboselii.  

George-Burcea-a-facut-anuntul-referitor-la-copil.-A-spus-ca-va-deveni-tatic-dar-Viviana-Sposub-a-explicat-ce-s-a-intamplat-de-fapt-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum sunt diminețile tale în weekend de obicei?

Diminețile de weekend sunt perfecte. De ce? Pentru că pot să dorm mai mult. După o săptămână încărcată, cel mai frumos sentiment este să poți să dai snooze alarmei de câte ori vrei. Trebuie să mă încarc cu multă energie în weekend, ca să pot oferi în timpul săptămânii multă energie celor de acasă.

Și unde ai petrecut cel mai romantic început de zi de până acum?

Fiecare dimineață alături de iubitul meu este una romantică. Iubesc faptul că în fiecare dimineață primele cuvinte pe care le rostesc sunt: “Te iubesc!” sau “Și eu!”, depinde cine se trezește primul. Dar îmi aduc aminte de o dimineață superbă, din prima noastră escapadă la mare. Ne-am început ziua privind răsăritul, pe plaja din Eforie Sud.

Care este cel mai greu lucru pe care l-ai făcut din dragoste?

Sunt genul de om care este alături de partener trup și suflet, mai ales atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Și mi se pare firesc să fie așa! Atunci când este vorba despre dragoste și despre o relație sănătoasă, greutățile trebuie manageriate de ambii parteneri, în percepția mea.

Ce îți lipsește în acest moment?

Am totul și pentru asta îi mulțumesc Lui Dumnezeu! Sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru din viața mea, pentru fiecare experiență pe care o trăiesc, pentru fiecare om pe care îl am alături.

 Ce urmărești la TV când ai timp?

Sunt mulți care lucrează în acest domeniu și spun că nu se uită niciodată la televizor. Ei bine, eu fac parte dintr-o cu totul altă categorie. Fac profesia asta din plăcere și asta înseamnă că sunt interesată de ce se întâmplă la TV. Sunt multe proiecte și persoane pe care îmi place să le urmăresc. Și consider că aceasta este și o modalitate prin care mă pot perfecționa în acest domeniu, punându-mă în locul telespectatorului și vizionând situații din perspectiva “așa da” sau “așa nu”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton