Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub, după ce a spus că este însărcinată. „Etapa în care ne aflăm nu e potrivită”

Viviana Sposub, după ce a spus că este însărcinată. „Etapa în care ne aflăm nu e potrivită”
10

de Roxana Mirea,

În ediția de miercuri, 15 decembrie, a emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Viviana Sposub a declarat că este însărcinată. Ei bine, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a felicitat-o imediat, însă Tibi Cleni, unul dintre jurați, a vrut să știe dacă vestea împărtășită de Viviana este adevărată. Iubita lui George Burcea a făcut imediat lumină în acest caz.

Viviana Sposub, după ce a spus că este însărcinată

Viviana Sposub a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a spus că este însărcinată, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Eram la o petrecere, dansam, imi faceam eu de cap acolo si ma suna prietena mea cea mai buna si spune:”Vii acum cu mine la ginecolog!” Am ajuns la ginecolog si s-a uitat la mine doctorul si zice: „Cred ca si tu esti insarcinata!” Ma machiasem, aveam highlighter, eu trecand printr-o despartire, nu aveam cum. Am făcut controlul și da, sunt însărcinată”, a spus Viviana Sposub la „Bravo, ai stil”.

Ilinca Vandici a felicitat-o imediat, însă Tibi Cleni, unul dintre jurați, a întrebat: „Se întâmplă pe bune sau…?”, vrând să știe dacă nu cumva toată povestea este inventată pentru concurs. Viviana a elucidat misterul și a spus că ea și George Burcea nu așteaptă un copil.

Nu, nu sunt însărcinată. Credeți că așa aș fi facut anunțul?”, a spus Viviana.

vivianaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize”

Viviana Sposub a declarat că ea și George Burcea își doresc copii, însă etapa în care ei se află acum nu este cea mai potrivită pentru a face acest pas.

Nu sunt însărcinată, dar nu se știe. De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a spus Viviana la Kanal D.

Zvonurile referitoare la o eventuală sarcină au apărut după ce George Burcea a publicate pe Instagram o imagine al cărei mesaj dădea de înțeles că el și iubita lui se pregătesc să devină părinți.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton