Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub, filmări cu scântei la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub, filmări cu scântei la „Bravo, ai stil! Celebrities”
10

de Cătălina Matei,

Obișnuită să fie în lumina reflectoarelor, după ce a lucrat la Antena 1 și PRO TV, Viviana Sposub (24 de ani) are parte de o altfel de atenție în cadrul emisiunii de la Kanal D. Pentru că tensiunea continuă și dincolo de micul ecran, în culise. Cum face față provocărilor, dar și despre planurile legate de muzică și actorie, aflați din cele ce urmează...

După mai bine de o lună de „Bravo, ai stil! Celebrities”, ce poți să ne spui despre culisele acestui show?

Tot ce pot să spun este că îmi place la nebunie această competiție și că este mult mai dificilă decât mă așteptam. Și, deși sunt foarte obositoare zilele de filmare, sunt nerăbdătoare să vin la studio, să mă machiez, să mă îmbrac și să filmez alături de celelalte colege.

Cum e atmosfera la filmări?

Atmosfera e de fiecare dată incendiară! Nu e zi lăsată de la Dumnezeu fără să nu fie vreun episod cu scântei între două sau mai multe fete. E totuși de așteptat, având în vedere că suntem 8 femei, 8 caractere diferite și o singură dorință: aceea de a câștiga.

Ai avut parte de multe momente tensionate cu celelalte concurente. Care te-a marcat cel mai tare?

Am venit în competiție cu gândul de a nu mă certa. În ceea ce mă privește, s-au iscat tot felul de situații tensionate în parcursul meu din această competiție. Sunt mândră de felul în care am reușit să le gestionez și să le transform în ceva benefic pentru mine. Disensiunile cu care m-am confruntat în emisiune m-au făcut mai puternică și mai dornică de a merge mai departe. Fiecare vorbă nepotrivită pe care am încasat-o din partea unor fete m-a marcat, dar am învățat încetul cu încetul să nu mai pun la suflet.

Ce se întâmplă după emisiune? Tensiunea… continuă?

Tot ce se vede pe TV este real. Tocmai de aceea, după fiecare discuție în contradictoriu, situația continuă în aceeași manieră și în culise. Tensiunea se păstrează pentru o perioadă, dar în funcție de maturitate și de dorința de a soluționa problema, se ajunge la o concluzie comună în multe dintre cazuri.

Dintre jurați, de cine îți este cel mai tare teamă? Și de ce?

Nu îmi este teamă de niciun jurat. Dimpotrivă! Odată cu timpul am început să îi îndrăgesc și mai tare. Și cu cât îi descopăr pe ei în mai multe situații, cu atât devin și eu mai relaxată în fața lor și mă las și eu descoperită.

„În trecut, îmi doream să fiu pe placul tuturor”

Ce ai descoperit nou la tine de când participi la această emisiune?

Am descoperit că pot spune ceea ce gândesc fără să îmi fie teamă de ce va crede lumea. În trecut îmi doream să fiu pe placul tuturor, dar odată cu această experiență am înțeles că cea căreia trebuie să îi fac pe plac sunt chiar eu. Mă uit de fiecare dată la emisiune și îmi place ce văd: o Viviana hotărâtă, bătăioasă și cu argumentele la purtător!

Cum privești moda acum, după experiența „Bravoi, ai stil! Celebrities”?

Privesc orice ținută cu un ochi mult mai critic. Desigur că sunt abia la început de drum și mai am o grămadă de învățat. Îmi place tot ce descopăr cu ajutorul juriului, dar și al stilistei, și cred că toate informațiile îmi vor fi de mare folos în ceea ce îmi propun să fac mai departe.

De ce crezi că te votează telespectatorii?

Cred că telespectatorii au ocazia să descopere și alte laturi pe care le am, dar pe care le-am ținut ascunse. Și astfel, ei ajung să rezoneze cu mine, să mă îndrăgească și să mă voteze.

Cât de atașată ești de haine?

Dacă un obiect vestimentar își face loc în garderoba mea, ajunge să facă parte din mine. Nu cumpăr nimic dacă nu am un anumit “feeling” atunci când probez. Iar atașamentul meu față de haine reiese și din faptul că păstrez tot felul de ținute pe care le-am purtat în momentele importante din viața mea, indiferent că nu mai sunt la modă. Am păstrat chiar și rochițele pe care le-am purtat la serbări sau spectacole și sunt sigură că acestea vor ajunge în garderoba copiilor mei atunci când voi deveni mamă.

Care sunt cele mai scumpe piese din garderoba ta?

Nu consider că pentru a avea stil sau pentru a te îmbrăca bine sunt necesare haine foarte scumpe. Recunosc că nu dețin în garderoba mea obiecte vestimentare care să întreacă anumite limite, dar, în cadrul emisiunii, am ocazia să port cu mândrie creații ale unor designeri care depășesc ca preț ceea ce se află în dressingul meu.

Dar cele mai ieftine?

Există femeie care să nu iubească reducerile? Cel puțin eu înnebunesc când văd ‘roșu’ în fața ochilor și profit din plin de aceste perioade. Am un prost obicei de a cumpăra foarte mulți ochelari de soare când prețul lor scade, dar mai apoi, aceștia nu ajung să fie purtați niciodată.

Încă păstrează rochia bunicii

Care este rochia ta preferată?

Am o rochie pe care o port și o păstrez cu sfințenie. A fost rochia bunicii mele în tinerețe în care arăta splendid. Am purtat-o în diferite contexte și când trăia bunica, dar și după ce ea nu a mai fost printre noi.

Dar a lui George (n.r. George Burcea), iubitul tău?

Noi ne-am cunoscut într-un Show TV. În prima zi de filmări purtam o rochie turcoaz, cu volane, care se pare că l-a impresionat. L-am surprins după 1 an de relație când am ales să port din nou acea rochie și mi s-a confirmat, așadar, că aceea este rochia lui preferată.

În ce-i place lui cel mai mult să te vadă îmbrăcată?

Probabil că lui îi place cel mai mult să mă vadă fără haine… Dar dacă ar fi să mă iau după complimentele pe care mi le face atunci când ieșim în oraș, îi place să mă vadă în rochii sau în fuste.

Până la urmă… se lasă cu nuntă?

Primesc întrebarea aceasta deseori și de fiecare dată ofer același răspuns. George este partenerul meu de viață și sper din suflet să ne ajute Dumnezeu să ne petrecem anii împreună sănătoși și cu multă bucurie. Dacă se va lăsa cu nuntă, veți afla, cu siguranță.

L-ai însoțit la filmări vreodată? Mai ales că el filmează acum cu Catherine Zeta-Jones… Apropo, ai cunoscut-o?

Perioada aceasta este extrem de aglomerată pentru amândoi. Eu filmez pentru “Bravo, ai stil!”, iar în zilele “libere” mă ocup de ținute, de momente artistice, cu alte cuvinte, de tot ce am nevoie pentru a mă prezenta cât mai frumos în această emisiune.

George filmează pentru serialul “Wednesday” și se ocupă în același timp de promovarea romanului pe care tocmai ce l-a lansat. Suntem amândoi foarte focusați pe carieră în acest moment. Astfel că timpul nu mi-a permis să îl însoțesc pe platourile de filmare. Mi-aș dori din suflet să merg pe set, să îl văd în acest proiect. L-am mai susținut până în prezent la filmări, dar acum ar fi cu adevărat o onoare să mă aflu acolo cu el și să fac cunoștință cu nume atât de mari din industria cinematografică.

George Burcea, primele declarații despre căsătoria cu Viviana SposubIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Se pregătește să debuteze în muzică și în actorie

În ce alte proiecte mai ești implicată acum?

Așa cum spuneam și mai devreme, “Bravo, ai stil!” este un proiect care necesită multă implicare și foarte mult timp. Astfel că sunt foarte concentrată pe competiție pentru că vreau să fac o figură cât mai bună. Însă de ceva timp încoace, am început să lucrez la un proiect de suflet. Având în vedere reacțiile oamenilor care au fost impresionați de calitățile vocale dezvăluite în cadrul concursului, pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului.

Ți-ar plăcea să joci în filme sau în seriale TV?

O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la “Bravo, ai stil!” este talentul actoricesc. Atât juriul, cât și cei de acasă, au apreciat momentele mele artistice în care am jucat diferite roluri. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția “Scrisoare către Ceaușescu” și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton