Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Viviana Sposub și George Burcea au întors privirile în Los Angeles. Primele imagini de la premiera serialului „Wednesday” de la Netflix

Viviana Sposub și George Burcea au întors privirile în Los Angeles. Primele imagini de la premiera serialului „Wednesday” de la Netflix
5

de Andra Stana,

Viviana Sposub și George Burcea și-au făcut recent bagajele și au plecat în America. Vedeta de la Kanal D și-a însoțit iubitul la premiera de gală a serialului „Wednesday”, organizată miercuri seară în Los Angeles. Noua producție Netflix va avea premiera curând pe platforma de streaming. Ce planuri au cei doi pentru perioada următoare și ce se întâmplă cu contractul ei cu Kanal D.

În urmă cu câteva săptămâni, Viviana Sposub își anunța fanii de pe Instagram că va urma o perioadă plină de surprize. Cel mai important pas a fost să-și ia viza pentru America. Fosta prezentatoare de la „Dimineața cu noi”, emisiunea matinală difuzată o vreme de Kanal D, a plecat peste Ocean alături de iubitul ei, George Burcea.

Zilele trecute, Viviana Sposub i-a fost alături lui George Burcea la premiera serialului Netflix „Wednesday”. Evenimentul a avut loc, miercuri seară, la Hollywood American Legion Post 43, în Los Angeles. Printre actorii invitați la eveniment s-au numărat Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, Jenna Ortega și Christina Ricci, distribuiți în același serial.

Netflix’s Wednesday Season 1 Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

George și Viviana au avut o apariție spectaculoasă pe covorul… negru. Iubita fostului soț al Andreei Bălan a îmbrăcat o rochie neagră, lungă, care i-a subliniat silueta. Totodată, a asortat ținuta cu o pereche de mănuși lungi și cercei cu perle. George Burcea a purtat un costum clasic, cu paion. Eleganți și asortați, ei au participat apoi și la petrecerea dată după eveniment.

În noul serial de la Netflix, iubitul Vivianei Sposub și fostul soț al Andreei Bălan are un rol episodic.

Viviana Sposub, primele impresii la sosirea în Los Angeles: „Trăiesc un vis”

Mai mult, George Burcea ar mai avea antamate câteva angajamente în America. Între timp, se pare că Viviana Sposub va profita de ocazie. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-ar fi programat deja mai multe probe. Totul, în încercarea sa de a debuta în actorie, scriu cei de la româniatv.net.

Până una alta, Viviana Sposub, despre care se zvonește că și-ar fi dat deja demisia de la Kanal TV, a început să le arate fanilor imagini din Los Angeles.

Trăiesc un vis”, a scris Viviana în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Serialul „Wednesday”, pentru premiera căruia Viviana și George au călătorit în SUA, a fost filmat în România. Producția va avea premiera pe 23 noiembrie pe platforma de streaming Netflix. 

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton