Homepage  / Vedete româneşti

Viviana Sposub, prima reacție după ce George Burcea a instigat la violență domestică: „Având in vedere gravitatea situației…”

Viviana Sposub, prima reacție după ce George Burcea a instigat la violență domestică: „Având in vedere gravitatea situației...”
13

de Roxana Mirea,

Viviana Sposub, prima reacție după ce George Burcea a instigat la violență domestică. George Burcea se află în mijlocul unui scandal, de marți, 23 noiembrie, când actorul a instigat la violență împotriva femeilor. Aseară, 24 noiembrie, iubita lui, Viviana Sposub, a avut o primă reacție după ce actorul a spus într-un Live că unele femei merită să fie agresate fizic de către partenerii lor. Ce mesaj a transmis concurenta de la „Bravo, ai stil”.

Viviana Sposub, după ce George Burcea a instigat la violență domestică

George Burcea, care a susținut mereu că luptă împotriva violenței domestice, a ajuns în mijlocul unui scandal tocmai din cauza că a instigat la un astfel de comportament. Toată povestea a început de la faptul că o femeie l-ar fi jignit pe George Burcea pe motiv că îi place să gătească. Actorul s-a pierdut cu firea și a declarat că, în ciudata faptului că el luptă împotriva violenței domestice, unele femei ar merita agresate fizic de către partenerii lor.

Ulterior, Viviana Sposub, actuala iubită a actorului, a avut o primă reacție după ce el a instigat la violență domestică.

Încerc să imi adun gândurile și să expun cat mai clar opinia pe care o am in legătură cu ce se intâmplă de 24 de ore incoace…  De dimineață și până acum, am fost la filmări, având acces limitat la telefon din cauza formatului emisiunii, asa că reactia mea a intârziat să apară. Având in vedere gravitatea situației, nu mi-as fi dorit să scriu un mesaj superficial in pauzele de la filmări. George este partenerul si sprijinul meu constant de peste 1 an de zile, dar imi doresc să tratez situația aceasta cat de obiectiv pot eu”, și-a început Viviana mesajul pe Instagram.

Viviana-Sposub-dupa-ce-George-Burcea-a-instigat-la-violenta-domestica-„-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Viviana Sposub: „Am fost părtasă la tot procesul lui de vindecare”

Viviana Sposub, prima reacție după ce George Burcea a instigat la violență domestică. În continuare, Viviana Sposub a declarat că mentalitatea expusă de George Burcea în live-ul respectiv nu o caracterizează. Ea a spus că actorul a greșit, dar consideră că trebuie să fie alături de el în această perioadă.

„Mentalitatea expusă in acel Live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite in niciun context vreodată. Pot ințelege o reactie nervoasă cauzată de hate-ul pe care el il primește constant de 2 ani, dar asta nu justifică felul in care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile (și nu numai) se confruntă. Desi George militează pentru lupta impotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care „merită”. Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context!

Am fost părtasă la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărti a constituit o etapă importantă. Stiu toate poveșile lui de viată, mi le-a povestit plângând, tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe Live.

Deși sună clișeic, cred că primul pas spre rezolvarea unei probleme este conșientizarea ei! Repet, nu rezonez cu ideile expuse in reactia lui nervoasă de pe Live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și ințelegere partenerului meu in procesul său de vindecare. Aplaud pozițiile luate de către unii creatori de conținut in legătură cu situația de față”, a mai scris Viviana Sposub, după ce George Burcea a instigat la violență domestică.

Viviana Sposub: „George nu este un agresor”

De asemenea, concurenta de la „Bravo, ai stil” a mai scris că George nu a fost niciodată agresiv cu ea și că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, ea l-ar fi părăsit imediat, așa cum le încurajează și pe femeile care sunt victimele violenței domestice să facă.

„Cu această ocazie s-a adus din nou in discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice care ne bântuie de ani de zile.

P.S. Conțientizez și mai mult că oamenii care au un public (mai mic sau mai mare), in online sau la TV, au o responsabilitate socială de care trebuie să tină intotdeauna cont.

P.P.S. Pentru toți oamenii care nu mai contenesc din a-mi trimite mesaje in care mă blamează pe mine pentru afirmațiile partenerului meu, iar apoi imi spun că doresc ca eu să fiu bătută in fel chip: Credeți-mă, nu faceti nimic mai mult decat propagarea aceleiași mentalități cu care voi nu sunteți de acord.

lar pentru toti oamenii care mă intreabă dacă am avut parte de violență in această relatie: George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine! Dacă acest lucru s-ar fi intâmplat, aș fi  semnalat imediat fapta și aș fi părăsit relatia, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă să facă tot posibilul să plece din acea situatie!

GEORGE NU ESTE UN AGRESOR! Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit din orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale. Dar sunt sigură că asta nu il va opri din a lupta împotriva violenței domestice!”, și-a încheiat Viviana mesajul.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton