Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Viviana Sposub surprinsă alături de un bărbat celebru, la o lună de la despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub surprinsă alături de un bărbat celebru, la o lună de la despărțirea de George Burcea
7

de Redactia Tvmania

După o relație de trei ani, Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit, surprinzând pe toată lumea. Acum, Viviana a fost văzută cu un alt bărbat celebru, alimentând speculații despre o posibilă relație nouă.

Începută în timpul filmărilor pentru emisiunea „Ferma”, povestea de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea s-a încheiat după trei ani. Cu toate că relația lor părea stabilă și lipsită de probleme, fosta prezentatoare de la Kanal D a decis să încheie această legătură, susținând că nu mai simte aceeași iubire pentru partenerul ei. După ce s-au întors din Statele Unite ale Americii, unde au petrecut câteva luni, Viviana a hotărât să pună capăt relației cu George Burcea.

Cine e celebrul bărbat alături de care s-a fotografiat Viviana Sposub

În prezent, pe platformele de socializare, Viviana Sposub a făcut publică prezența sa alături de un alt bărbat. Fosta parteneră a actorului a fost observată în compania lui Saint Levant, un cunoscut cântăreț palestinian, originar din Ierusalim și crescut în Gaza. Numele real al artistului este Marwan Abdelhamid, iar acum locuiește în California. Recent, el a urcat pe scenă la festivalul Summerwell, bucurându-se de susținerea fanilor.

sposub-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

După ce Viviana Sposub a postat o fotografie pe Instagram alături de Saint Levant, mulți au speculat rapid că acesta ar putea fi noul ei partener. Până în prezent, fosta concurentă de la emisiunea „Bravo, ai stil!” nu a făcut nicio declarație cu privire la acest subiect, astfel că nu a confirmat sau infirmat faptul că ar avea o relație cu tânărul artist internațional.

Din ce motive s-au despărțit Viviana Sposub și George Burcea

Conform unor zvonuri care au circulat în presă, Viviana a fost cea care a luat decizia de a pune punct relației, iar actorul a fost nevoit să se confrunte cu această realitate, chiar dacă încă nutrește sentimente puternice pentru femeia cu care a împărțit trei ani din viață.

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au declarat apropiați ai celor doi pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton