Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Vlad Craioveanu: „Mă uimesc programele de la ora 5 p.m.”

INTERVIUL ALTFEL. Vlad Craioveanu: "Mă uimesc programele de la ora 5 p.m."

de Redactia Tvmania

Vlad Craioveanu urmăreşte „Războiul depozitelor” şi „Breaking Bad”, se amuză pe seama oamenilor fără minte care-şi dau cu părerea pe sticlă, iar din primul salariu şi-a cumpărat un televizor.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „Mă uimesc programele de la ora 5 p.m. şi anumite programe difuzate pe la ora 11 p.m.  Mă uimesc într-un sens urât, prin modul în care sunt tratate subiectele, un fel de presă necrofagă. Mi se arată acolo lucruri pe care eu nu aş vrea să le aflu. Mi-ar fi plăcut să văd ceva mai curat.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Mircea Solcanu” pentru că… „probabil s-a întâmplat să fi avut o zi proastă şi, în momentele acelea de nervi, probabil, s-a gândit să se descarce pe alţi oameni. Aici a greşit … El mi se pare cel mai <>, nu trăsnit, personaj TV, al momentului.”

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „Războiul depozitelor” pentru că… „În momentul în care ofertanţii licitează pentru tot felul de lucruri de nici nu credeai că există pe lume, afli şi povestea/istoricul fiecărui obiect. La un moment dat, parca ai fi într-un muzeu…”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Nu prea dau banii pe bilete. Majoritatea filmelor le văd acasă. Ultimul film pe care l-am văzut, a fost împreună cu fiică-mea, şi am mers la <>, animat, 3 D, care mi-a plăcut foarte mult.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Muzică electronică. Am căutat şi găsit, prin programele BBC, câteva melodii şi apoi le-am căutat pe Google ca să văd unde le pot asculta.”

Plăcerea ta vinovată la TV este… „Să râd, şi o fac cu mare plăcere, de toţi oamenii fără judecată pe care îi văd la TV.”

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „M-a impresionat solidaritatea oamenilor din Apuseni. Când descoperi umanitatea şi o şi vezi la televizor, empatizezi, intri într-o stare… simţi ceva bun. Din păcate sunt lucruri pe care le vezi destul de rar.”

Ce te ţine treaz(ă) noaptea? „Eu dorm destul de bine. Dacă mi-am propus să dorm, nici Luna plină nu mă ţine treaz (râde). Mă mai trezesc, din când în când, în timpul nopţii, pentru a bea un pahar cu apă dar adorm la loc, fără probleme.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „Aş cumpăra câteva Biserici şi le-aş transforma în Spitale.”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „Deşi programul este <>, stresul este mare. Deşi pare că nu munceşti mult, consumul nervos este imens.”

Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe… „pe cel/cea care mă face să mă simt respectat, prin felul în care mă plăteşte.”

Cel mai bun prieten al tău este… „Cel mai bun prieten al meu, a plecat dintre noi. Eram prieteni din copilărie. ”

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este… „Ultimul serial, foarte mişto, pe care vi-l recomand, este <>.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Personajul care mă face să râd sau îmi câştigă simpatia, cumva. Personajul preferat, din serialul sus-menţionat este Walter White. ”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „Eu pot renunţa la toate gadgeturile. Nu pot renunţa la unii oameni…”

În copilărie, desenele tale animate preferate erau… „cele pe care le difuzau le televizor” pentru că… „altele nu aveam. Ele erau şi <>. Pe vremea aceea se difuza puţin <>, <>, dar nu prea râdeam.”

Ai/Nu ai cont pe Facebook pentru că… „Am cont pe Facebook şi mi l-am făcut dintr-o competiţie pe care am avut-o cu un coleg.”

Trei lucuri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă… „Aici îţi voi da un răspuns tipic tabloid: bună dispoziţie, portofelul şi pofta de viaţă (râde).”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este… „Undeva la mare să mă pot odihni în linişte, să am majordomul meu care să-mi aduca ziarele, cafeaua şi croissantul. Eventual, să avem discuţii pe eventuale teme existenţialiste deci, trebuie să fie un majordom stilat.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „Un televizor color, al meu J. 51 cm diagonala.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „Aş găsi o soluţie…”

Porecla ta în adolescenţă era… „Ducu.”

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi… „Lui Leonardo DiCaprio pentru toată cariera cinematografică. Şi, aş da cu Oscar-ul după anumiţi actori din România care joacă prea prost. Mulţi dintre actorii români au un singr rol pe care-l joacă bine: <>.”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o… „Am făcut-o!”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „<> pentru că, dacă aveam drepturi de autor, eram cel mai bogat om din lume. Este mai tare ca orice Bestseller!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton