Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vlad Gherman a comparat-o pe Oana Moșneagu cu fosta iubită. Ce a spus, fără să vrea, despre Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a comparat-o pe Oana Moșneagu cu fosta iubită. Ce a spus, fără să vrea, despre Cristina Ciobănașu
9

de Andra Stana,

După ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele colegei sale din „Adela”, actrița Oana Moșneagu. De curând, actorul din serialul de la Antena 1 a vorbit despre relația pe care o are cu actuala iubită și a făcut, fără să vrea, o comparație cu fosta.

Vlad Gherman a vorbit, fără să vrea, despre relația sa cu Cristina Ciobănașu

Toată lumea a fost uimită când Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că se despart. Cu toate că au format un cuplu timp de aproape un deceniu, ei au reușit să își refacă viețile în timp record. Asta chiar dacă actorul a fost cel care a suferit cel mai mult în urma separării.

În prezent, Vlad Gherman are o relație cu Oana Moșneagu, colega lui din serialul „Adela”. În cadrul unui interviu, tânărul a comparat-o, fără să vrea, pe Cristina Ciobănașu cu Oana Moșneagu. Vlad Gherman a spus că actuala iubită este prima femeie matură cu care a fost într-o relație.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru OK! Magazine.

Vlad Gherman a comparat-o pe Oana Moșneagu cu fosta iubită. Ce a spus, fără să vrea, despre Cristina CiobănașuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe de altă parte, Oana Moșneagu are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Vlad este foarte implicat în această relație și o răsfață cu fiecare ocazie.

„Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a declarat actrița din serialul de la Antena 1.

Vlad Gherman, despre adevăratul motiv pentru care s-a îndrăgostit de Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de aproape jumătate de an. Recent, cei doi au dus relația la nivelul următor și s-au mutat împreună

Între cei doi actori din „Adela” (Antena 1) nu a fost dragoste la prima vedere. Astăzi, ei formează una dintre cele mai reușite perechi din showbizul de la noi.

Vlad Gherman le-a dezvăluit fanilor lui motivul pentru care se află într-o relație cu Oana Moșneagu, spre amuzamentul tuturor internauților.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt aproape mereu împreună, fiind și colegi pe platourile de filmare. Actorul s-a confesat fanilor lui, cărora le-a destăinuit motivul pentru care stă într-o relație cu Oana Moșneagu. Cei doi au realizat un filmuleț amuzant în care au creat o glumă legată de o secvență populară din mediul online, spre amuzamentul tuturor fanilor lor.

„Când cineva mă întreabă de ce sunt cu ea. Nu vreau pace, eu vreau probleme, mereu”, a spus Vlad Gherman în mediul online.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton