Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vlad Gherman, despre adevăratul motiv pentru care s-a îndrăgostit de Oana Moșneagu. Ce a dezvăluit actorul

Vlad Gherman, despre adevăratul motiv pentru care s-a îndrăgostit de Oana Moșneagu. Ce a dezvăluit actorul
11

de Andra Stana,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de aproape 4 luni. Recent, cei doi au dus relația la nivelul următor și s-au mutat împreună

Între cei doi actori din „Adela” (Antena 1) nu a fost dragoste la prima vedere. Astăzi, ei formează una dintre cele mai reușite perechi din showbizul de la noi.

Vlad Gherman le-a dezvăluit fanilor lui motivul pentru care se află într-o relație cu Oana Moșneagu, spre amuzamentul tuturor internauților.

La început, Vlad și Oana au ținut secret faptul că formează un cuplu. Ei s-au temut de faptul că lucrau împreună la serialul „Adela”. Totodată, scrie wowbiz.ro, le-a fost frică de reacția Cristinei Ciobănașu și a mamei sale adoptive.

Astăzi, cei doi tineri locuiesc împreună. În acest context, Vlad Gherman a recunoscut adevăratul motiv pentru care este într-o relație cu Oana Moșneagu.

Vlad Gherman, de ce este într-o relație cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt aproape mereu împreună, fiind și colegi pe platourile de filmare. Astăzi, actorul s-a confesat fanilor lui, cărora le-a destăinuit motivul pentru care stă într-o relație cu Oana Moșneagu. Cei doi au realizat un filmuleț amuzant în care au creat o glumă legată de o secvență populară din mediul online, spre amuzamentul tuturor fanilor lor.

„Când cineva mă întreabă de ce sunt cu ea. Nu vreau pace, eu vreau probleme, mereu”, a spus Vlad Gherman în mediul online.

Vlad-Gherman-despre-adevaratul-motiv-pentru-s-a-indragostit-de-Oana-Mosneagu.-Ce-a-dezvaluit-actorul-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost în vacanță în Cappadocia

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au trăit una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor în ultima vacanță care a avut loc în Cappadocia. A fost prima vacanță în doi.

„Care e cea mai frumoasă amintire a ta dintr-o vacanță? Eu tocmai am avut parte de experiența care îmi va da un răspuns clar și detașat. A fost in-cre-di-bil! Merită vizitată Cappadocia fie și numai pentru ora asta care te umple de bucurie până la lacrimi. Genială experiență, nu aș fi crezut că e atât de wow să zbori cu un balon cu aer cald. Dar să zbori deasupra Cappadociei, printre alte zeci de baloane care mai de care mai colorate, deasupra unor peisaje incredibile, la ora răsăritului… e intens, special, incredibil💙 🙏🏼”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.

Vlad-Gherman-despre-adevaratul-motiv-pentru-s-a-indragostit-de-Oana-Mosneagu.-Ce-a-dezvaluit-actorul-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton