Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, detalii neștiute despre începutul relației cu Oana Moșneagu. „A fost prima dată când am văzut-o cu alți ochi”

Vlad Gherman, detalii neștiute despre începutul relației cu Oana Moșneagu. „A fost prima dată când am văzut-o cu alți ochi”
9

de Roxana Mirea,

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman s-a îndrăgostit de Oana Moșneagu și, de doi ani de zile, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, actorul din „Lia – soția soțului meu” a vorbit despre începutul relației lui cu Oana. Iată care a fost momentul în care cei doi au încetat să mai fie doar simpli colegi.

Vlad Gherman, despre începutul relației cu Oana Moșneagu

Timp de mai mulți ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă, în cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, actorul trăiește o poveste de iubire cu Oana Moșneagu. Atunci când au început relația, amândoi erau colegi în „Adela”, serial difuzat de Antena 1. Invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Vlad Gherman a vorbit despre începutul relației cu Oana Moșneagu și a dezvăluit care a fost momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

„Ne-am despărțit (n.r. el și Cristina) în ianuarie 2021. De-abia ne întorsesem din vacanță. Oana, care a avut o relație de cinci ani, s-a despărțit în februarie. Mara (n.r. Oprea), care avusese o relație de doi ani, s-a despărțit tot în februarie. Am empatizat super mult unul ce celălalt. Ăla a fost momentul în care noi, ca grup, ne-am apropiat foarte mult, chiar dacă Alecsandru Dunaev nu trecea printr-o despărțire recentă, era un bărbat care trecuse prin câteva relații. Era super matur și empatic. Cred că ne dădea cele mai bune sfaturi. (…)

Ne-am dat seama că avem o dinamică mișto și am zis să facem un weekend la munte. Era martie. Atunci am văzut-o pe Oana pentru prima oară așa cum nu o văzusem până atunci: o femeie super matură, care a avut parte de tot felul de experiențe mai nasoale, mai fericite”, a povestit Vlad Gherman.

Oana Moșneagu și Vlad GhermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„A fost prima dată când am văzut-o cu alți ochi”

La munte, Vlad Gherman a început să o vadă pe Oana Moșneagu cu alți ochi și îi plăcea mult că e „super deșteaptă”.

„Ea are 32 de ani. Mi-am dat seama atunci că e o femeie atrăgătoare. Nu era o atracție fizică, cât îmi plăcea foarte mult că e super deșteaptă și că e un om care spune verde în față ce gândește și asta e o chestie pe care o apreciez în continuare. Ideea e că nu s-a întâmplat nimic acolo. Cred că atunci, cel puțin pentru mine, s-a născut chestia aia. Un soi de dorință, deși era o chestie super recentă cu despărțirea. A fost prima dată când am văzut-o cu alți ochi.

După care, nu s-a întâmplat nimic, o perioadă lungă. Noi am continuat să ne vedem, dar nici măcar nu încercam ceva. Eu vorbeam despre Cris, ea vorbea despre fostul ei și așa mai departe”, a mai povestit actorul.

Vlad Gherman a avut grijă de Oana Moșneagu

După care, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au mers în Grecia cu un grup de prieteni. Ulterior, Oana i-a chemat la ziua ei, unde ea a suferit o accidentare și și-a rupt mâna. Acela a fost momentul în care Vlad s-a oferit să aibă grijă de ea, motiv pentru care stătea mai mult la ea acasă decât la el.

„Am fost în vacanță în Grecia în vara aia, cu tot cu Mara, cu o gașcă de prieteni și știu că după ce ne-am întors din Grecia a fost ziua ei. Ne-a chemat pe toți din gașcă la ziua ei. De ziua ei, ne jucam toți, la un moment dat… nici nu mai știu ce. Badminton sau ce ne-am jucat. Și ea a vrut să sară un râuleț, s-a împiedicat și și-a rupt mâna.

M-am dus cu ea la un spital. Am ajuns și când a ieșit de acolo, a ieșit cu mâna în gips. A început să plângă și țin minte că atunci i-am zis eu: „Vrei să te ajut în perioada asta? Vrei să stau cu tine? Să vin la tine, să am grijă de tine” și a zis da. Simțeam și din partea ei că era o reciprocitate. Oarecum, și pe ea o intriga prezența mea, pe mine mă intriga prezența ei, dar nimeni nu acționa. Am stat o perioadă la ea, dar nu dormeam acolo. Veneam de dimineața până seara. La un moment dat, mi-a zis ea că pot să rămân și uite că am rămas. Și așa a început”, a încheiat Vlad Gherman.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton