Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, imagine rară cu sora lui. Cum arată Alexandra

Vlad Gherman, imagine rară cu sora lui. Cum arată Alexandra
9

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram o imagine rară cu sora lui, Alexandra. Actorul din serialul „Adela” este foarte activ pe rețelele sociale, așa că, de data asta, a vrut să împărtășească cu fanii lui o fotografie emoționantă în care apare alături de sora lui. Alexandra Gherman este cu trei ani mai mare decât Vlad Gherman.

Vlad Gherman, fotografie rară cu sora lui

Vlad Gherman este foarte activ pe rețelele sociale și îi ține la curent pe fanii săi cu activitățile sale. Recent, actorul a publicat o imagine cu sora lui, Alexandra, care este cu trei ani mai mare decât el. Sora lui Vlad Gherman este superbă, iar actorul i-a întrebat pe fani dacă există vreo asemănare între ei doi.

„Ea este surioara mea! Semănăm?”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul imaginii cu sora lui.

Vlad-Gherman-fotografie-rara-cu-sora-luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Potrivit imaginilor publicate în mediul online, Vlad Gherman și Alexandra au petrecut timp de calitate împreună. Totuși, celor doi li s-a alăturat și Oana Moșneagu, iubita actorului. Cei trei s-au plimbat cu bicicletele, iar mai apoi au stat pe bancă, au mâncat înghețată și s-au bucurat să fie împreună.

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ascuns relația

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. Într-un videoclip publicat pe YouTube, ei au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela’ și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu).

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a spus VLad Gherman, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton