Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vlad Gherman, probleme cu viciile după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am început să consum foarte mult alcool”

Vlad Gherman, probleme cu viciile după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am început să consum foarte mult alcool”
7

de Redactia Tvmania

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu surprindeau pe toată lumea la începutul acestui an cu un filmuleț postat în mediul online în care anunțau că au hotărât să se despartă după 9 ani de relație. 

Perioada de după despărțire a fost extrem de dificilă pentru Vlad Gherman. Actorul a fost nevoit să se mute și să înceapă o nouă viață de la zero și, deși avea sprijinul celor din jur, a căzut în patima viciilor. Vlad Gherman a vorbit deschis despre această perioadă într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, intitulat: „Cum era să pierd tot”. 

 „Fac acest video pentru că vreau să știți ce am mai făcut și cum a fost ultima perioadă din viața mea, de după despărțire. Foarte mulți cred că au impresia că viața mea e roz, e totul frumos și e plină de veselie și bucurie, și asta pentru că postez cum mă plimb prin țară. Da, e adevărat, viața mea e plină de bucurie, veselie, dar și de momente grele, triste, neplăcute, prin care n-aș fi vrut să trec niciodată”, a mărturisit actorul la începutul vlogului său.

În urma unei perioade plină de grele încercări, Vlad Gherman consideră că despărțirea de Cristina Ciobănașu a fost momentul în care a început de fapt maturizarea sa:

„Probabil că fără despărțirea asta nu aș fi putut să descopăr foarte multe lucruri. Nu aș fi putut să mă descopăr pe mine, să-mi asum niște lucruri, să mă maturizez așa cum ar fi trebuit să o fac de acum câțiva ani. Nu mai văd despărțirea ca pe un lucru care m-a distrus, care m-a dărâmat. Văd această despărțire ca fiind o etapă prin care a trebuit să trec ca să pot să mă dezvolt”, a continuat Vlad. 

Viciile, refugiul lui Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a continuat confesiunea sa dezvăluind că în perioada imediat următoare despărțirii a început să consume alcool și să fumeze, gesturi de care nu este deloc mândru:

„Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, toată lumea știe că eu beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi. Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare. Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă când fumam aproape un pachet pe zi”, a mai spus Vlad Gherman.

În momentul în care a realizat că drumul pe care a intrat nu este unul bun pentru viitorul său, Vlad a decis să apeleze la ajutor specializat, lucru care l-a ajutat să își schimbe percepția asupra celor întâmplate în viața sa:

„Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor. Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea. Eram foarte obosit la filmări, aveam cearcăne proeminente”, a povestit Vlad Gherman pe YouTube.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton