Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Vlad Gherman, despre relația sa cu Oana Moșneagu. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da»”. Imagini intime cu cei doi actori din „Adela”

Vlad Gherman, despre relația sa cu Oana Moșneagu. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da»”. Imagini intime cu cei doi actori din „Adela”
9

de Andra Stana,

Vlad Gherman și actrița Oana Moșneagu au petrecut în ultima perioadă mult timp împreună. Cei doi actori din „Adela” s-au apropiat la ceva timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Cu toate că au fost deja într-o vacanță împreună, ei au negat până acum zvonurile cum că formează un cuplu. Până la urmă, Vlad a confirmat relația cu actrița din „Adela” și a publicat pe Instagram câteva imagini adorabile cu ei doi.

Vlad Gherman a confirmat relația cu Oana Moșneagu

Chiar dacă răspunsul a fost unul scurt, fără prea multe detalii, imaginile cu Vlad Gherman și Oana Moșneagu împreună i-au convins pe internauți, care le-au trimis mesaje în care îi felicită pentru decizia luată.

„Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤”, a scris Vlad Gherman pe contul de socializare alături de câteva imagini în care apare împreună cu Oana Moșneagu, actrița din „Adela”, citată de libertatea.ro.

Vlad-Gherman-despre-relatia-sa-cu-Oana-Mosneagu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mesajul lui Vlad vine la scurt timp după lansarea piesei „Fără tine”. Oana Moșneagu apare în videoclipul artistului.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mai ales că mulți așteptau confirmarea din partea lor.

„Să vă fie bine, să aveți parte de liniște și de tot ce vă doriți! Doamne ajută!”, „Nu vreau să par rea. Dar mai bine îți stătea cu Cristina. Dar… ce să zic… să fie într-un ceas bun”, „Felicitări, ne bucuram enorm de mult pentru voi !”, „Să fiți fericiți și sănătoși”, „Well, asta numesc eu couple goals”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ce spunea Oana Moșneagu pe final de 2021

Oana Moșneagu, Vlad Gherman, Mara Oprea sunt doar câțiva dintre actorii care apar în serialul „Adela”, de la Antena 1.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe.

Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a declarat Oana Moșneagu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton