Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneagu își fac planuri de căsătorie. Când vor face pasul cel mare. „Avem o vârstă”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu își fac planuri de căsătorie. Când vor face pasul cel mare. „Avem o vârstă”
8

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Moșneagu, cea care i-a fost colegă pe platourile de filmare ale serialului „Adela”. Relația celor doi este din ce în ce mai serioasă, iar actorul a spus că au planuri mărețe pentru viitor. Vlad Gherman a mărturisit că el și Oana Moșneagu se gândesc la căsătorie și vor să își întemeieze o familie.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, planuri de căsătorie

Vlad Gherman, unul dintre actorii care fac parte din distribuția serialului „Lia: Soția soțului meu”, a vorbit despre planurile de căsătorie pe care le are alături de iubita lui, Oana Moșneagu. Pe de altă parte, actorul a mărturisit că a trecut prin clipe grele anul acesta. Ambele lui bunici au încetat din viață.

Aș spune că a fost un an greu. Este anul în care mi-am pierdut ambele bunici și a fost un an foarte greu pe plan personal. A fost un wake-up-call pentru mine că trebuie să încep să petrec mai mult timp cu părinții pentru că sunt singurii pe care îi mai am. Doar din punctul ăsta de vedere pot să zic că a fost un an greu.

Pe de altă parte s-au întâmplat și lucruri frumoase. Relația cu Oana, care evoluează și e din ce în ce mai bine. Am cunoscut oameni și am legat strânse prietenii cu acești oameni, de asta e foarte greu.. Pot să zic că a fost un an care le-a avut pe toate”, a spus Vlad Gherman, pentru unica.ro.

vlad-gherman-si-oana-mosneagu-planuri-de-casatorie-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să-și întemeieze o familie

Vlad Gherman a mai spus că el și Oana Moșneagu se gândesc să își întemeieze o familie. Actorul a precizat că amândoi au o vârstă și că este normal să înceapă să își facă planuri serioase pentru viitor.

 „Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32, nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie. Cred că avem niște rețineri… Pe de o parte ne convine că stăm în chirie, pe de altă parte nu, dar nu te poți atinge de prețuri să poți cumpăra un apartament. Noi ne bucurăm de viață în continuare, călătorim și asta cred că contează cel mai mult”, a mai spus Vlad Gherman, pentru sursa menționată anterior.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton