Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman și Oana Moșneanu au luat o decizie importantă pentru relația lor. „Ne-am asumat”

Vlad Gherman și Oana Moșneanu au luat o decizie importantă pentru relația lor. „Ne-am asumat”
7

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman și Oana Moșneanu formează un cuplu de câteva luni, dar relația dintre ei este din ce în ce mai serioasă. Cei doi au luat o decizie importantă. Cel care a făcut anunțul a fost Vlad Gherman. Actorul din serialul „Adela”, de la Antena 1, a spus într-un vlog despre ce este vorba.

Ce decizie importantă au luat Vlad Gherman și Oana Moșneanu

Vlad Gherman și Oana Moșneanu au luat o decizie importantă pentru relația lor. Actorul din serialul „Adela” a anunțat într-un vlog că el și iubita lui s-au mutat împreună. Vlad a explicat de ce s-au hotărât să facă acest pas „important pentru orice relație”.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a spus Vlad Gherman, potrivit libertatea.ro.

Cum o alintă Vlad Gherman pe Oana Moșneagu (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ascuns relația

Vlad și Oana și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2021. Recent, într-un videoclip publicat pe YouTube, Oana și Vlad au explicat de ce și-au ținut relația secretă timp de aproape jumătate de an.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra (n.red.: Ruxandra Ion, regizorul serialului „Adela’ și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu).

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a spus VLad Gherman.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton