Homepage  / Vedete româneşti

Vlad Gherman, testat pozitiv cu COVID-19. „M-a lovit ca un tren”. Cum se recuperează actorul

Vlad Gherman, testat pozitiv cu COVID-19. „M-a lovit ca un tren”. Cum se recuperează actorul
17

de Cătălina Matei,

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. Este prima dată când actorul din serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 se confruntă cu această boală. Cum se simte acum?

După ce a reușit să evite până acum virusul care a afectat peste 680 de milioane de oameni din întreaga lume, Vlad Gherman nu a mai fost atât de norocos. Actorul din serialul „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1 a anunțat zilele trecute pe contul său de Instagram că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Din păcate, Vlad a avut parte de mai toate simptomele specifice Covid-19: febră mare, dureri de gât, pierderea mirosului.

 „Kit-ul meu de recuperare pentru coronavirus. Da, am reușit să evit Covid-ul din 2020 până ieri când m-a lovit ca un tren. Am zăcut în pat având constant 39 de grade, am folosit leacuri băbești, am băut ceaiuri peste ceaiuri, am luat pumni de pastile, am citit, am văzut 2 filme și lista continuă. Voi cum v-ați recuperat atunci când ați avut Vovid?”, a scris Vlad Gherman pe contul său de Instagram.

În același timp, actorrul le-a mai împărtășit urmăritorilor săi și care este regimul alimentar pe care îl are zilele acestea. Mai precis, Vlad Gherman și-a reamintit de bucuria pe care o avea atunci când era mic și răcit, iar mama lui îi aducea una dintre gustările sale preferate: pâine prăjită cu unt și miere.

Mesele mele preferate la orice răceală. Coronavirusul mi-a adus aminte de bucuria pe care o aveam când eram mic și răcit, iar mama îmi aducea să mănânc pâine prăjită cu unt și miere. Vă mai țin la curent cu starea mea de sănătate peste 2 zile! V-am pupat…de fapt…mai bine nu vă pup ca să nu vă dau și vouă covid, vă iau în brațe de la distanță!”, a mai scris actorul pe contul său de Instagram.

vlad-gherman-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Detalii noi despre cum a început relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Timp de mai mulți ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă, în cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, actorul trăiește o poveste de iubire cu Oana Moșneagu. Atunci când au început relația, amândoi erau colegi în „Adela”, serial difuzat de Antena 1. Invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, Vlad Gherman a vorbit despre începutul relației cu Oana Moșneagu și a dezvăluit care a fost momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Ne-am despărțit (n.r. el și Cristina) în ianuarie 2021. De-abia ne întorsesem din vacanță. Oana, care a avut o relație de cinci ani, s-a despărțit în februarie. Mara (n.r. Oprea), care avusese o relație de doi ani, s-a despărțit tot în februarie. Am empatizat super mult unul ce celălalt. Ăla a fost momentul în care noi, ca grup, ne-am apropiat foarte mult, chiar dacă Alecsandru Dunaev nu trecea printr-o despărțire recentă, era un bărbat care trecuse prin câteva relații. Era super matur și empatic. Cred că ne dădea cele mai bune sfaturi. (…)

Ne-am dat seama că avem o dinamică mișto și am zis să facem un weekend la munte. Era martie. Atunci am văzut-o pe Oana pentru prima oară așa cum nu o văzusem până atunci: o femeie super matură, care a avut parte de tot felul de experiențe mai nasoale, mai fericite”, a povestit Vlad Gherman.

Oana Moșneagu, petrecere surpriză de ziua lui Vlad GhermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 17
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton