Homepage  / Articole

Vlad și Criss sunt Romeo și Julieta în „Pariu cu viața”

Vlad și Criss sunt Romeo și Julieta în „Pariu cu viața”

de Redactia Tvmania

În episodul de luni, 1 octombrie, al serialului „Pariu cu viața”, povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi reinterpretată de Criss și Vlad, care au filmat un clip pentru cover-ul piesei „Love Story” (Taylor Swift). Tot astăzi, de la 20.30, personajul jucat de Criss intră în direct la Pro FM alături de Vlad și Oana Tache, cu un ascultător care îi va stârni emoții puternice.

Înainte de a filma clipul „Love Story”, Criss și Vlad au urmărit împreună cu Vica, „LaLa coregrafa” lor, filmele „Romeo și Julieta”.

„Ceea ce am adus în serial este un remake al secvenței balconului, pe care am integrat-o într-un dans de poveste. De la costume la decor, de la dans la cântec și de la poveste la interpretare, totul a fost pregătit cu lux de amănunte pentru ca acest moment să fie exact ca în basmele copilăriei noastre”, au spus cei doi actori.

Oana Tache pune „Pariu cu viața”

Tot în episodul trei din acest sezon, Anca îl însoțește pe iubitul ei în studioul Pro FM, unde o întâlnește pe Oana Tache, VJ MTV.

„Mi-am dorit (să joc în serial, n.r.) de când am văzut primul episod! Rolul meu nu este unul complicat având în vedere că sunt DJ de radio atât în film, cât și în realitate, însă povestea personajului meu este strâns legată de cea a unuia dintre cuplurile centrale și este foarte interesant de urmărit”, a spus Oana Tache.

Ana Baniciu cântă pentru prima oară!

În primul clip din serial al Anei Baniciu, Jenel și Rafael se luptă să ajungă la inima Danei.

Tot în acest episod, fetele din LaLa Band ies la un picnic pe malul lacului și cântă despre iubire pe ritmul piesei „Somebody to Love”. Cristi, ajutat de Andrei, își încearcă norocul la un nou loc de muncă, secvență redată pe piesa „I Need a Dollar”, iar Monica și Dima cântă în duet „When a Man Loves a Woman”.

[imagebrowser id=914]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton