Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

„Vlad”, ultimul sezon. Ce spune Marius Manole despre personajul său din serialul Pro TV: „Sper să nu-l prindă”

„Vlad”, ultimul sezon. Ce spune Marius Manole despre personajul său din serialul Pro TV: „Sper să nu-l prindă”

de Andra Stana,

Marius Manole face parte din distribuția „Vlad”. El interpretează rolul lui Petre Toteanu în serialul de la Pro TV. Acesta a apărut la sfârșitul sezonului 3 și continuă în forță în sezonul 4. Petre Toteanu este un procuror-șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Marius Manole a declarat recent, înainte de premiera sezonului 4 „Vlad”, că nu spera să se întoarcă „după această pauză”. În primul rând, actorul s-a temut de „perioada aceasta de pandemie”. În al doilea rând, din cauza faptului că „lumea (este) atât de nesigură, am stat într-un stand by și noi, și spectatorii”.

„Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă. Colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național, și mă bucur că sunt cu ei, aici. Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut”, a spus Marius Manole, potrivit EVZmonden.

Marius Manole

„Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta”

Actorul e conștient că personajul său e antipatic pentru publicul serialului „Vlad”. Însă a mărturisit că nu știe ce se va întâmpla „de la episodul 6 încolo”. În continuare, a mai explicat că îi este drag personajul său, „așa cum este el, sărăcuțul”.

„Eu am fost foarte puțin Petre Toteanu în finalul sezonului 3 și abia în sezonul 4 personajul se dezvoltă mai mult. Cred că e foarte antipatic acest personaj pentru public, pentru că tot sunt întrebat pe Facebook, Instagram: „dacă îl prind pe ăla, dacă îl omor pe ăla, dacă îi tai capul lui Vlad. Eu acum mărturisesc că de la episodul 6 încolo nu știu ce se întâmplă, deci nu știu pe cine voi prinde, dacă voi prinde. Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el, sărăcuțul. Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria.

Nu doar personajul Toteanu, toate personajele se dezvoltă într-un fel foarte interesant. O să fie mult mai multe piste, căi, povești, care se intersectează. O să fie foarte frumos. Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad. Vedem până la urmă cine cui plătește”.

Ce ar trebui să aștepte fanii de la ultimul sezon „Vlad”

Marius Manole a fost întrebat despre ce așteptări ar trebui să aibă fanii de la ultimul sezon. În acest context, actorul a mărturisit că vor fi multe scene de acțiune, scrie libertatea.ro.

„Va fi extrem de antrenant, va fi extrem de misterios, ca un film de acțiune bun, zic eu”, a încheiat actorul de la TNB.

Sursa foto: Instagram

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton