Homepage  / Articole

Drăghia a confirmat: s-a despărţit de iubită!

Drăghia a confirmat: s-a despărţit de iubită!

de Redactia Tvmania

Actorul Vladimir Drăghia (25 de ani) a confirmat pentru „TVmania” că s-a despărţit de iubita lui, Ana, cu care avea o relaţie de doi ani. Ziarele tabloide l-au cuplat deja cu Ilinca Vandici, colegă pe platourile de filmare ale telenovelei de la Antena 1.

Deşi au petrecut o vacanţă de vară de neuitat în Zakynthos şi au apărut împreună, pe 3 septembrie, la premiera noului sezon din „Narcisa: Iubiri nelegiuite”, Vladimir Drăghia (interpretul lui Emil) şi iubita lui, Ana, s-au despărţit, a confirmat actorul pentru „TVmania.”

Ziarul „Cancan” susţine că motivul este colega acestuia, Ilinca Vandici (despărţită de Ciprian Marica), cu care Vladimir ar fi fost zărit sărutându-se într-o maşină, în centrul Capitalei. El a preferat să nu comenteze, ea i-a îndemnat pe ziarişti să vorbească cu Drăghia.

Nu demult, Drăghia povestea pentru „TVmania” că are o relaţie „frumoasă” cu Ana: „Suntem împreună de aproape doi ani. Povestea cu felul în care ne-am cunoscut nu are foarte multe atribute care să o facă romantică, în schimb relaţia în sine este foarte frumoasă”.

Deşi era foarte geloasă după ce vedea secvenţele cu el la televizor, Drăghia povestea că acesteia „i-a trecut”, mai ales că el era şi acasă o fire foarte romantică.

„Deşi probabil voi fi huiduit de romanticiii incurabili care visează asfinţitul pe malul mării şi care au o plajă foarte îngustă cu lucruri pe care le consideră romantice, consider ca aseară am făcut un gest cât se poate de romantic. În timp ce ea dormea şi eu o ţineam în braţe (mereu adoarme înaintea mea), toţi ţânţarii de pe planeta Pământ şi-au dat întâlnire la mine în dormitor! Ei bine, am preferat să fiu infectat cu malarie, febră galbenă, encefalită virală şi cu toate bolile transmisibile şi netransmisibile de ţânţari şi nu m-am mişcat! Nu am vrut să o trezesc! Asta chiar mi se pare un gest romantic! Şi curajos!”, glumea el acum două luni.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton