Homepage  / Articole

FOTO: Vladimir Drăghia: aventuri în Ecuador

FOTO: Vladimir Drăghia: aventuri în Ecuador

de Redactia Tvmania

Vladimir Drăghia a stat trei săptămâni în jungla ecuadoriană pentru a face un documentar şi a revenit acasă cu multe poveşti şi amintiri. S-ar mai întoarce acolo însă “doar la cererea publicului, pentru o continuare a poveştii”, a mărturisit el pentru revista “TVmania” care apare pe piaţă luni, 16 iulie.

Drăghia a plecat pe 13 iunie în jungla ecuadoriană pentru a face un documentar despre un căutător de aur şi a fost uimit ce a găsit în America de Sud.

“În partea aceea a Globului sunt atâtea lucruri extraordinare, încât mi-e greu să rezum totul la câteva cuvinte. Lumea este altfel – de la culoarea pielii, la obiceiuri, tradiţii, tabuuri şi cultură. M-au impresionat jungla, în faţa căreia te simţi atât de mic, de insignifiant, oceanul, care te face să urmăreşti fascinat fluxul şi refluxul, culorile prea saturate, viaţa, care este peste tot şi care parcă nu se mai poate sfârşi, absolut totul este, la propriu, din altă lume”.

În junglă, Vladimir a avut parte de un meniu variat: “Am mâncat şerpi, porci de guineea, trestie de zahăr şi mult prea mult orez”, a povestit el.

Iată şi câteva fotografii, postate de Drăghia pe contul său de Facebook.

[imagebrowser id=801]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton