Homepage  / Știri

Dorina Chiriac, despre Florin Piersic jr.: “Ne iubim foarte mult”

Dorina Chiriac, despre Florin Piersic jr.: “Ne iubim foarte mult”

de Redactia Tvmania

Dorina Chiriac face echipă cu Florin Piersic jr., fostul ei iubit și tatăl fetiței sale, în ediția de azi, 16 octombrie, a show-ului “Totul e permis”, la Antena 1. Ei vor fi parteneri de joc pe planul înclinat și în alte câteva  probe ale show-ului.

“A fost foarte plăcut să jucăm împreună, ca întotdeauna, de altfel. Noi am mai avut proiecte împreună, pentru că ne admirăm, ne  respectăm și ne iubim foarte mult. Florin este actorul meu preferat”, a declarat Dorina Chiriac.

“Am mare încredere în el ca artist, e impresionantă munca lui, dar și curajul lui de a descoperi locuri neumblate de alții, de a nu urma rețete sau drumuri care duc, inevitabil, la <>. Și îmi place să cred că asta fac și eu. Mă asociez în lucruri, în proiecte, cu oameni asemeni mie, ca să funcționez la randament maxim. Și aici, la acest show, am găsit oameni pe care îi admir”, mai spune ea.

Dorina nu ascunde faptul că au mai existat propuneri de a apărea alături de Florin Piersic jr., în diverse emisiuni de televiziune, însă „Totul e permis” este singurul format pe care l-au acceptat. “Ne-a convenit formatul, am crezut că putem  avea loc în el, cu personalitățile și abilitățile noastre. Și ne-au plăcut oamenii implicați”, a continuat Dorina.

Vladimir Drăghia s-a dezlipit cu greu de campioana Ana Maria Brânză

Campioana mondială la spadă Ana Maria Brânză cântă la „Totul e permis” în formația Brânzica & Friends. Alături de ea se vor afla Anca Sigartău, Lucian Ghimiși și Vladimir Drăghia.

Acesta din urmă îi este partener pe parcursul mai multor probe care implică un contact fizic direct, atingerile și îmbrățișările dintre ei, mai mult sau mai puțin necesare, făcând deliciul colegilor din platou.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_011013_Totul e permis Ed 3_0068

““Burlacul” s-a terminat, Vladimir, aici suntem la alt show!!!”, i-a strigat, Cosmin Seleși fostului “burlac”, taman în momentul în care acesta își înlănțuise brațele în jurul Anei Maria.

Ana Maria s-a simțit minunat la filmări. “Mi-a plăcut. Pentru mine chiar e o provocare concursul ăsta! Pe planul înclinat se alunecă foarte tare, toată lumea se alege cu vânătăi”, ne-a spus ea.

Pe planul înclinat la 22,5%, Ana Maria Brânză a jucat în mega-producția “Ora de sport”. Ea a fost antrenoarea, iar colegii de echipă, Anca, Lucian și Vladimir, sportivii amatori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton