Homepage  / Vedete româneşti

Vlăduța Lupău, decizie neașteptată privind botezul fiului ei. Cine vor fi nașii micuțului Iair

Vlăduța Lupău, decizie neașteptată privind botezul fiului ei. Cine vor fi nașii micuțului Iair
6

de Roxana Mirea,

Vlăduța Lupău a devenit mamă pe 6 august 2022, iar acum artista și soțul ei, Adi Rus, se gândesc la detaliile privind botezul micuțului Iair. Ei bine, fiul Vlăduței Lupău va avea trei perechi de nași la botez. Una dintre nașe va fi Olguța Berbec. Ea și soțul ei, Remus Novac, sunt nașii de cununie ai Vlăduței Lupău și ai lui Adi Rus.

Cine vor fi nașii de botez ai fiului Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc clipe magice alături de bebelul lor, care a primit numele biblic Iair. Artista a născut prin cezariană, chiar dacă și-ar fi dorit să nască natural. Astăzi, 9 august, proaspăta mămică a fost externată din spital împreună cu bebelușul ei.

„Este timpul să plecăm acasă. De-abia am așteptat și de azi începem o nouă etapă. Sunt convinsă că va fi foarte frumos”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au început deja să se gândească la botezul fiului lor. Micuțul Iair va avea trei perechi de nași. Olguța Berbec este una dintre nașe. Interpreta de muzică populară și soțul ei Remus Novac sunt nașii de cununie ai cântăreței Vlăduța Lupău și ai fotbalistului Adi Rus.

Cine-vor-fi-nasii-de-botez-ai-fiului-Vladutei-Lupau-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Da, eu și soțul meu vom fi nașii de botez ai băiețelului prietenei noastre, Vlăduța, dar suntem trei perechi de nași. Nu sunt prea multe de spus. Așa au ales ei…

Le-am cumpărat câteva lucruri și abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi, și pe mamă, și pe băiețel”, a declarat Olguța Berbec pentru Fanatik.ro.

Vlăduța Lupău, scrisoare pentru fiul ei

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit, ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede, de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton