Homepage  / Vedete româneşti

Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica de graviduță

Vlăduța Lupău este însărcinată! Primele imagini cu burtica de graviduță
7

de Roxana Mirea,

Vlăduța Lupău este însărcinată! Vestea minunată a fost oferită chiar de către artistă, astăzi, 25 martie, de Buna Vestire. Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, vor deveni părinți pentru prima dată. De asemenea, vedeta a publicat și prima imagine cu burtica de graviduță, alături de un mesaj emoționant.

Vlăduța Lupău este însărcinată

Vlăduța Lupău este însărcinată, iar vestea a fost făcută publică luni, 25 martie. Artista va deveni mamă pentru prima dată și este în al nouălea cer. Aceasta a publicat și o imagine cu burtica de graviduță, în care apare și soțul ei, Adi Rus. Vlăduța Lupău a scris un mesaj adresat copilului pe care îl poartă în pântec.

Azi, de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

„Minunea mea,

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?! Stai să vezi ce mămică și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi este că nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!

Cu drag, mami!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vladuta-Lupau-este-insarcinata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Adi Rus, mesaj emoționant pentru copilul lor

Și Adi Rus a publicat un mesaj emoționat pe rețelele sociale pentru viitorul lor copil. De asemenea, acesta a publicat și o imagine în care sărută burtica Vlăduței Lupău.

Ești tot ce mi-am dorit vreodata, ești tot ce am visat,ești o minune de la Dumnezeu, abia aștept să te cunosc si să te iubesc o viata și mai mult de atât! De fapt te iubesc deja puiul meu drag. Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe si să te pup,sa îți arăt cât de mult te-am dorit. Tu ești golul ce îmi lipsea‼️ Tu ești tot‼️ Domnul fie lăudat”, a scris Adi Rus pe Instagram.

„Iubitule, o să-ți spunem “tati”!” este comentariul pe care Vlăduța Lupău l-a lăsat la postarea partenerului ei.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton