Homepage  / Vedete româneşti

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant cu câteva săptămâni înainte de a naște. Cum arată acum

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant cu câteva săptămâni înainte de a naște. Cum arată acum
9

de Roxana Mirea,

Vlăduța Lupău începe numărătoarea inversă până la momentul în care își va strânge bebelușul în brațe. Artista mai are 10 săptămâni de sarcină și se bucură de această perioadă, însă recunoaște că are și foarte multe griji. Iată cum arată Vlăduța Lupău, cu câteva săptămâni înainte de a naște.

Cum arată Vlăduța Lupău, cu 10 săptămâni înainte de a naște

Vlăduța Lupău, care a anunțat că e însărcinată în luna martie, a început numărătoarea inversă. Cântăreața de muzică populară mai are 10 săptămâni până la momentul în care va deveni mămică pentru prima dată. Aceasta a publicat o serie de fotografii noi cu burtuca de graviduță și a mărturisit că, deși este o perioadă din viața ei de care se bucură mult, nu poate evita să nu își facă griji.

„Începem numărătoarea inversă…

…știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji.

E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc.

Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…  iar la vremea dată să-l aduci pe lume…

Abia te aștept micuțule! #last10weeks”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău, operată înainte de a rămâne însărcinată

Deși nu-și dorea să facă publică vestea cam până în preajma Paștelui, Vlăduța a trebuit să spună că este însărcinată la sfârșitul lui martie pentru că burtica devenea tot mai proeminentă, iar zvonurile apăruseră deja. La tv, cântăreața a mărturisit că a rămas gravidă în mod natural, dar doar după ce și-a tratat o boală care afectează o mulțime de femei.

Cum-arata-Vladuta-Lupau-cu-10-saptamani-inainte-de-a-naste-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cântăreața a suferit de endometrioză, iar la începutul anului trecut s-a și operat. Endometrioza este o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină.

„Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă”, a mărturisit Vlăduța Lupău, la un moment dat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton