Homepage  / Televiziune

„Vocea României” 2022. Cine sunt concurenții care au ajuns în etapa următoare. Confruntările s-au încheiat

„Vocea României” 2022. Cine sunt concurenții care au ajuns în etapa următoare. Confruntările s-au încheiat
7

de Roxana Mirea,

Ultimele confruntări din sezonul 10 „Vocea României” au avut loc vineri seară, 25 noiembrie 2022. Au fost ultimele 10 dueluri și telespectaorii au aflat care sunt vocile care completează echipele pentru etapa următoare. Mai este un singur pas până la semifinale, doar knockout-urile ne mai despart de edițiile live.

S-a încheiat etapa Confrunărilor la „Vocea României”, 25 noiembrie 2022

S-a încheiat etapa Confruntărilor la „Vocea României”, vineri seară, 25 noiembrie 2022, iar antrenorii merg cu câte 9 concurenți în knockout-uri.

Echipa Smiley și Theo Rose a deschis seara cu Jessica Lăzărescu și Max Jorquera, care au cântat „You are the reason”. Laszlo Janoska și Veronica Liberati au urmat în ring, iar vocile lor au plutit pe ritmurile piesei „Unchained melody”. Cel de-al treilea battle al echipei a fost format din Andra Pierșinaru și Simona Mareș, care au interpretat melodia „Sweet child o’mine” într-o variantă funk. Smiley și Theo au ales să meargă mai departe în competiție împreună cu Jessica, Veronica și Andra.

Tudor a încheiat etapa confruntărilor cu două dueluri de excepție: Liliana Radu – Dana Borteanu și Carmen Cușa – Mihailina Moisa. Fetele au cântat piesele „New Orleans” și „Army of me”. În final, în echipa Tudor au rămas Dana și Mihailina. Și Carmen merge mai departe, dar în echipa Irinei, care a salvat-o de la eliminare.

momente-vocea-romaniei-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmează etapa knockout-urilor la „Vocea României” 2022

Denis The Motans a trimis aseară în ring trei cupluri formate din: Corina Ivanov – Elis Opriș, Daniel Ciurea – Iulia Gîza și Smaranda Marian – Diana Guia. Concurenții și-au demonstrat abilitățile vocale prin intermediul melodiilor „Nothing breaks like a heart”, „Let me entertain you” și „Impossible”. Decizia antrenorului a fost dificilă, dar a ales să continue competiția alături de Corina, Daniel și Smaranda.

Irina a creat, împreună cu concurenții săi, două momente memorabile. Denisa Avram și Ionuț Panait au interpretat „Skinny love”. Daria Pintilie și Marina Nanava au transformat piesa „Crazy” și au demonstrat că merită să meargă în etapa următoare. La finalul celor două dueluri, Irina a ales să le păstreze în echipa sa pe Denisa și pe Daria. Ionuț a fost salvat de Tudor, iar Denis a mizat pe Marina.

S-a încheiat etapa confruntărilor, iar în fiecare echipă au rămas câte nouă concurenți: șapte învingători în battle-uri și câte doi salvați în ultima clipă. Mai este un singur pas până la semifinale, doar knockout-urile ne mai despart de edițiile live. Vinerea viitoare, de la 20:30,  regulile competiției se schimbă, iar miza devine din ce în ce mai mare. Atunci vom afla și numele semifinaliștilor.

Cine sunt concurenții care merg în knockout-uri la „Vocea României” 2022

Antrenorii de la „Vocea României” 2022 merg cu câte 9 concurenți în knockout-uri. În echipa Irinei Rimes se află Bogdan Jeler, Alexandrina Vlad, Andra Botez, Theo Rusu, Rianna Rusu, Ricardo, Carmen Cușa, Denisa Avram și Daria Pintilie.

Echipa de nouă concurenți a lui Tudor Chirilă este formată din Iulian Nunucă, Ioana Vecerdea, Valeria Engalîceva, Alexander Buchanan, Ruxandra Istrate, Delia Racu, Dana Borteanu, Mihailina Moisa și Ionuț Panait.

Smiley și Theo Rose îi au în echipa lor pe Eduard Stoica, Sofia Mărculescu, Magda Suciu, Winael Baldus, Andreas Mioc, Vlad Nicolici, Jessica Lăzărescu, Veronica Liberati și Andra Pierșinaru.

Denis Roabeș merge în knockout-uri alături de Alexandra Șipoș, Teodor Debu, Kam Cahayadi, Anastasia Budeșteanu, Laura Oana, Corina Ivanov, Daniel Ciurea, Smaranda Marian și Marina Nanava.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton