Homepage  / Televiziune

Vocea României, 11 noiembrie 2022. Concurenții intră în etapa confruntărilor. Primele dueluri încing atmosfera. „L-am văzut pe Tudor exaltat”

Vocea României, 11 noiembrie 2022. Concurenții intră în etapa confruntărilor. Primele dueluri încing atmosfera. „L-am văzut pe Tudor exaltat”
3

de Andra Stana,

Concurenții de la „Vocea României” 2022 intră în a doua fază a show-ului: etapa confruntărilor. Ce se întâmplă cu jurații emisiunii de la Pro TV.

Vocea României – Jurații și-au pregătit concurenții pentru primele confruntări, 11 noiembrie 2022

Încep Confruntările la Vocea României, o nouă etapă, emoții uriașe și un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii sunt pregătiți pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Tensiuni, emoții duse la extrem și voci remarcabile care fac scena să vibreze, vineri seară, la Vocea României 2022.

Vineri, 11 noiembrie 2022, de la 20:30, primele dueluri vor încinge atmosfera în ringul competiției vocilor și primii concurenți dintre cei care nu vor ieși învingători în celelalte echipe vor fi „furați”.

Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, pe care toți o îndeplinesc cu desăvârșire, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă vor îngreuna semnificativ deciziile.

pavel-bartos-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Concurenții au lucrat foarte mult și au făcut progrese mari de la etapa audițiilor pe nevăzute, însă chiar dacă antrenorii sunt încântați de cei din echipele lor, vor exista și animozități între ei, cu discuții în contradictoriu.

„L-am văzut pe Tudor exaltat de momentul vostru, dar mie nu mi-a plăcut atât de mult. Acum, părerea mea poate fi subiectivă”, spune Irina. Cum se încheie acest duel și de ce spune Tudor că Irina poate fi trezită foarte greu, vedem vineri, de la 20:30, la Vocea României.

Piese precum Feeling good, Watermelon sugar și Lay me down vor răsuna pe scena vocilor în prima ediție a Confruntărilor, iar reprezentațiile concurenților vor stârni reacții neașteptate în rândul antrenorilor.

Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton