Homepage  / Televiziune

„Vocea României” 2022. Cine sunt concurenții din echipele antrenorilor din sezonul 10

„Vocea României” 2022. Cine sunt concurenții din echipele antrenorilor din sezonul 10

de Roxana Mirea,

Cei cinci antrenori de la „Vocea României” 2022 au primit ocazia de a lua în echipa lor un număr nelimitat de concurenți, însă, înainte de battle-uri, fiecare antrenor trebuia să rămână cu 14 concurenți. Iată cine sunt concurenții din echipele antrenorilor de la „Vocea României” 2022, sezonul 10, de la Pro TV.

Cine sunt concurenții din echipele de la „Vocea României” 2022

Ultima șansă a concurenților să ajungă într-una dintre echipele de la „Vocea României” a fost în ediția de vineri, 4 noiembrie. Etapa audițiilor s-a încheiat, iar antrenorii și-au completat echipele pentru etapa următoare, cea a confruntărilor. Însă, pentru prima dată la Vocea României, s-a mai făcut o selecție.

În acest sezon, antrenorii au avut libertatea de a primi în echipele lor un număr nelimitat de concurenți. S-au auzit pe scenă voci excelente și scaunele s-au întors de foarte multe ori, însă regulamentul show-ului nostru ne spune că în etapa următoare – battle-urile, care vor începe săptămâna viitoare, fiecare echipă va număra doar 14 concurenți!” – a explicat Pavel Bartoș.

Tudor Chirilă a fost nevoit să renunțe la un singur concurent, însă alegerea nu a fost deloc dificilă deoarece Clarissa Vichi s-a retras singură din competiție. Așadar, concurenții care fac parte din echipa lui Tudor Chirilă de la „Vocea României” 2022, sezonul 10, sunt: Oana Borteanu, Mihailina Moisa, Maria Niță, Valeria Condrea, Liliana Radu, Alexander Buchann, Daniel Ignat, Carmen Cușa, Iulian Nunucă, Bogdan Jeler, Ioana Vecerdea, Adriana Gîrneț, Ruxandra Istrate și Delia Racu.

Concurenții din echipele lui Irina Rimes și Denis Roabeș de la „Vocea României” 2022

The Motans nu a avut de luat o decizie ușoară. Antrenorul a evaluat vocile tuturor și a renunțat la doi concurenți: Nicoleta Fiodorov, Cecilia Șerban, potrivit protv.ro. Concurenții care fac parte din echipa lui Denis, alias The Motans, sunt: Daniel Ciurea, Ovidiu Gorincioi, Iulia Gîza, Corina Ivanov, Elis Opriș, Vlad Nicolici, Smaranda Marian, Anastasia Budeșteanu, Teodor Debu, Laura Oana, Cristina și Victor Sîrbu, Alexandra Șipoș, Claudiu Mirică și Diana Guia.

Misiunea Irinei Rimes a fost și mai dificilă pentru că ea a fost nevoită să renunțe la patru concurenți. Antrenoarea a evaluat vocile tuturor și i-a trimis acasă pe Ana Doana, Amalia Moise, Robert Bagameri și Cătălina Hrișcă. Așadar, din echipa Irinei Rimes de la „Vocea României” 2022 fac parte: Ionuț Panait, Denisa Avram, Valeria Engalîceva, Rianna Rusu, Monica Costin, Ricardo, Gabor, Alexandrina Vlad, Daria Pintilie, Mara Berechet, Valeria Marcu, Magda Suciu, Andra Botez, Marina Nanava și Theo Rusu.

Concurenții din echipa lui Smiley și Theo Rose de la „Vocea României” 2022

Smiley și Theo Rose au avut de luat câteva decizii foarte grele, dar și-au ales cei 14 concurenți alături de care se vor lupta pentru a câștiga Vocea României. Ei au renunțat la Adrian Ivan, Ana Mardare, Emanuel Bădulaș și Vlad Gheorghe.

Așadar, concurenții care fac parte  din echipa lui Smiley și Theo Rose de la „Vocea României” 2022, sezonul 10, sunt: Sofia Mărculescu, Mihaela Frimu, Winael Baldus, Veronica Liberati, Cahayadi Kam, Eduard Stoica, Simona Mareș, Max Jorquera, Laszlo Janoska, Ștefania Vorovenci, Andreas Mioc, Jessica Lăzărescu, Andra Pierșinaru și Marina Scalețchi.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton