Homepage  / Știri

„Vocea României”: Cine sunt semifinaliştii sezonului trei

"Vocea României": Cine sunt semifinaliştii sezonului trei

de Redactia Tvmania

"Vocea României" şi-a desemnat, sâmbătă, în cea de-a treia gală live, semifinaliştii celui de-al treilea sezon.

Telespectatorii şi antrenorii au ales cele opt voci care intră în semifinala competiţiei de la Pro TV.

Moga va ataca trofeul de la „Vocea României” cu Jovana Milovanovic şi Sânziana Nicolae, Brenciu le va antrena în continuare pe Ana-Maria Mirică şi Mihai Chiţu, Smiley continuă lupta cu Claudia Iuga şi Adrian Nour, iar Loredana îşi pune toate speranţele în Marius Marin şi Muneer.

Max Dragomir, fostul concurent la „Vocea României” şi proaspăt tătic, a revenit în gala de sâmbătă seară pe scena care l-a făcut celebru cu cea mai recentă piesă a sa, “Niciodată nu e de ajuns”.

Rezumatul galei de sâmbătă seară:

1. Echipa Moga:

“Don’t Stop Me Now” a cântat Andi Grasu, concurentul lui Moga care a deschis seria de interpretări cu piesa formaţiei Queen. Deşi antrenorii i-au apreciat momentul, iar Marius l-a asemănat chiar cu Chris Martin, solistul de la Coldplay, Andi a părăsit la final competiţia.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Felix Burduşa, care a cântat „Breathe Easy” (Blue), „fără greşeală”, după cum a spus Smiley.

Sânziana Nicolae a urcat pe primul loc în clasamentul voturilor, cu paşaport direct spre finală. Sânziana a cântat „Show Must Go On” (Queen).

Moga a ales să continue competiţia alături de Jovana Milovanovic, care a reuşit să introducă întreaga audienţă în starea melodiei “I Will Always Love You”. Concurenta îşi va juca şansa pentru marele titlu în semifinală.

2. Echipa Loredanei:

Marius Marin, “Gerard Butler de România”, a câştigat cele mai multe voturi din partea telespecatorilor.“Ai reuşit să ne iei minţile”, i-a spus Loredana “masculului feroce” din echipa sa, care a interpretat melodia “Nights in White Satin” “hotărât şi plin de sentiment”, vorba lui Smiley.

Competiţia a luat sfârşit pentru Alina Dorobanţu şi a ei „Jolene” (Dolly Parton), dar şi pentru Florin Mândru. Loredana a ales să meargă mai departe cu Muneer, care a cântat „Hello” (Lionel Richie).

3. Echipa lui Smiley:

Stella Aniţa a strălucit pentru ultima oară pe scena „Vocii României” cu piesa “Hallelujah” a Alexandrei Burke, la fel ca şi Iolanda Moldoveanu, care a cântat “It’s Raining Men”.

“Bă, eşti nebun!”, a exclamat Smiley la sfârşitul prestaţiei Claudiei Iuga, concurenta din echipa lui care a primit încă o dată cele mai multe voturi din partea publicului şi s-a calificat direct în semifinală. Poliţista a cântat “Stop”, piesa lui Sam Brown.

Alegerea lui Smiley pentru cel de-al doilea loc în semifinală a fost Adrian Nour, “de meserie artist, şi pe interior, şi pe exterior”, vorba antrenorului său. Adrian, maestrul onomatopeelor şi “happy feet”, după cum l-a numit Marius, a oferit aseară un moment cu totul şi cu totul special, cu muzică, dans şi joc de scenă fantastic pe piesa “Buona sera, signorina”. “Eşti om de spectacol şi de live, oamenii se bucură că i-ai adus în lumea ta”, a concluzionat Moga la finalul reprezentaţiei unice oferite de către artist.

4. Echipa lui Brenciu:

Piesa “I Don’t Wanna Miss a Thing” l-a trimis pe Mihai Chiţu în semifinală.

Pus să aleagă între cele “trei fete ale sale” din competiţie, adică Denisa Moşincat, Georgia Dascălu şi Ana-Maria Mirică, Horia nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Cu toate ca Denisa a adus Crăciunul mai devreme cu melodia “All I Want for Christmas is You”, iar Georgia, “copilul adoptat al familiei”, pe care Brenciu a furat-o din echipa Moga, a “plutit frumos, delicat şi răspicat”, vorba lui Smiley, pe piesa “Because You Loved Me” din repertoriul lui Celine Dion, ambele şi-au incheiat drumul la „Vocea României”. Horia le-a trimis pe cele două fete în pregătirile pentru concertul său din primăvara anului viitor, iar în semifinală a decis să o păstreze pe actriţa Ana-Maria Mirică. Cu “energie, volum şi intensitate”, după cum a apreciat Moga, Ana-Maria a cântat “What a Feeling”, piesă emblematică a anilor ’80.

Semifinala va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, de la 20.30, la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton