Homepage  / Ultimul număr

“Vocea României”, gata pentru marea finală!

“Vocea României”, gata pentru marea finală!

de Redactia Tvmania

Antrenorii concursului de talente de la Pro TV îşi susţin favoriţii în finala de pe 26 decembrie. Cei patru finalişti vor cânta singuri, în duet cu mentorii lor, dar şi cu alte vedete, pentru a înclina balanţa voturilor primite de la telespectatorilor în favoarea lor.

Horia Brenciu:

Dacă poţi să dai din casă, în afară de idila dintre Robert Patai şi Cristina Vasiu, ce alte iubiri sau prietenii s-au legat între concurenţii din echipa ta?

La capitolul iubirii, echipa mea e pe primul loc!!! Primii au fost Vlad Stoia şi Beatrice Vladan. I-am luat în prima etapă în echipa mea, neştiind deloc că sunt îndrăgostiţi. În ceea ce-l priveşte pe Robert, el era mereu galant cu fetele la repetiţii, în special cu Krisztina Koszorus, eleva mea din Tg. Mureş… După ce unguroaica mea a părăsit concursul, Robert fiind un cuceritor redutabil, a trecut la următoarea „victimă”.

În orice caz, mă bucur mult că această competiţie a născut sentimente dintre cele mai profunde… Tot la capitolul iubire se înscrie şi Irina (n.r. – Tănase). Ea este ultima venită în clubul îndrăgostiţilor. Iubitul ei este un muzician extrem de sensibil, dacă e să ne luăm numai după mesajele pe care i le trimite! 🙂

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton