Homepage  / Știri / Televiziune

„Vocea României” revine la Pro TV pe 25 septembrie

„Vocea României” revine la Pro TV pe 25 septembrie

de Redactia Tvmania

 

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Vocea României” începe marți, pe 25 septembrie, la Pro TV. După ce, în prima săptămână din august, au fost filmate audițiile pe nevăzute, acum trebuie să așteptăm să vedem care sunt echipele pe care și le-au format Marius Moga, Smiley, Loredana și Horia Brenciu.

„Concurența este extrem de mare, dar nu contează asta, ci spectacolul care se va naște pe scenă. Sunt mulți artiști care nu cred că au venit neapărat pentru titlu, ci pentru spectacol în sine, pentru posibilitatea de a-și extinde orizontul și cariera. Aici se nasc colaborări, prietenii, contracte și piese noi”, a spus Smiley.

„Ca observație generală, în comparație cu anul trecut, au predominat piese de stare, extrem de sensibile, cu o puternică linie melodică. Cred că fiecare dintre cele 14 voci sunt deja vocile României. Și sunt mai convins de un lucru pe care îl repet din capul locului, Vocea României este doar începutul”, a spus Horia Brenciu pentru TV Satelit.

„Vocea României” și-a ales concurenții sezonului doi

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro și titlul de „Vocea României” va fi grea, pentru că, așa cum a declarat Smiley, „nivelul vocilor a crescut”. De curând, antrenorii Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga au avut ocazia să își formeze echipele. Ei au ales câte 14 concurenți, care vor merge mai departe în etapa „Confruntărilor”.

Pe scena de la „Vocea” s-au prezentat și artiști care fac deja parte din peisajul muzical de la noi. Printre ei, la „Audițiile pe nevăzute” au participat:

  • Tibi Scobiola, Dalma (pe care o știți din „Land of Jokes),
  • David Bryan (solistul trupei Hotel FM),
  • Elena Vasile (solista trupei Electric Fance),
  • Cristi Nistor (cunoscut datorită piesei „Coji de portocală”),
  • Monica Odagiu (fosta componentă a trupei LaLa Band, sora Anei Odagiu, concurentă în primul sezon).

La preselecții au venit și foști participanți la primul sau al doilea sezon „Românii au talent”, printre care Silviu Pasca și Cristina Bondoc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton