Homepage  / Articole

„Vocea României” și-a ales concurenții sezonului doi

„Vocea României” și-a ales concurenții sezonului doi

de Redactia Tvmania

„Vocea României” se pregătește de start. Zilele trecute, în Studiourile Mediapro din Buftea au avut loc filmările „Audițiilor pe nevăzute”. Cel de-al doilea sezon al show-ului, care începe din toamnă la Pro TV, se anunță a fi spectaculos. Lupta pentru premiul de 100.000 de euro și titlul de „Vocea României” va fi grea, pentru că, așa cum a declarat Smiley, „nivelul vocilor a crescut”.

Timp de patru zile, antrenorii Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga au avut ocazia să își formeze echipele. Ei au ales câte 14 concurenți, care vor merge mai departe în etapa „Confruntărilor”.

Pe scena de la „Vocea” s-au prezentat și artiști care fac deja parte din peisajul muzical de la noi. Printre ei, la „Audițiile pe nevăzute” au participat Tibi Scobiola, Dalma (pe care o știți din „Land of Jokes), David Bryan (solistul trupei Hotel FM), Elena Vasile (solista trupei Electric Fance), Cristi Nistor (cunoscut datorită piesei „Coji de portocală”), Monica Odagiu (fosta componentă a trupei LaLa Band, sora Anei Odagiu, concurentă în primul sezon). La preselecții au venit și foști participanți la primul sau al doilea sezon „Românii au talent”, printre care Silviu Pasca și Cristina Bondoc.

Antrenorii au apelat la atuu-uri

Lupta petru a-și câștiga concurentul preferat în echipă a fost dură și fiecare antrenor a apelat la toate atuurile pentru a-l convinge. Horia Brenciu a rămas în picioarele goale atunci când una dintre concurente a cântat desculță. Loredana a făcut deja câteva propuneri de colaborare pentru concertul pe care îl va susține în noiembrie la Sala Palatului, iar Smiley și Marius Moga au lansat invitații în studio.

Bartoș a fost și el prezent la „Audițiile pe nevăzute”

Prezentatorul show-ului și-a făcut și el apariția pe scenă. „În timpul „Audițiilor pe nevăzute”, eu mă aflu în cabina susținătorilor. De data asta, am făcut scurte vizite colegilor antrenori atunci când spiritele erau mai încinse și am încercat chiar să văd câte scaune reușesc să întorc cu vocea mea. Am aflat. Nici unul”, a spus Pavel Bartoș.

Concurenții din primul sezon, Ștefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Pușchilă, Dragoș Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tănase, Vlad Gliga, Alina Toma, s-au aflat și ei în platoul de la „Vocea României”.

„Acum urmează multă muncă. Voi încerca să le insuflu concurenților mei dorința de a câștiga și vom stabili o țintă cât mai înaltă, pentru că ăsta este secretul performanței”, a spus Loredana.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton