Homepage  / Știri

„Vorbește lumea” (Pro TV) revine într-un decor nou

„Vorbește lumea” (Pro TV) revine într-un decor nou

de Redactia Tvmania

Adela Popescu și Cove se întorc cu un nou sezon Vorbește lumea, într-un nou decor, din 29 august, numai la Pro TV. De luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 16:00, telespectatorii vor fi conectați la știri și exclusivități din lumea mondenă, sfaturi de sănătate, frumusețe, modă, alături de cei doi prezentatori și invitații lor speciali.

Adela Popescu si Cove

„Mai este foarte puțin și începem! Abia aștept! M-am bucurat că am parte de ajutor din partea bunicilor cu cel mic și am avut noroc cu el pentru că este foarte cuminte. Mănâncă înainte să plec și doarme până ajung acasă. Astfel, am putut să mă întorc în noul platou de la Vorbește lumea, alături de colegii mei, și suntem foarte pregătiți să începem în forță un nou sezon. Totul arată senzațional, iar subiectele pregătite sunt condimentate perfect!”, a declarat Adela.

Cove a completat: „Vacanța a fost scurtă, însă am reușit să îmi încarc bateriile pentru un nou sezon. Decorul arată senzațional și sunt convins că ne vom simți minunat în el alături de invitații nostri! De luni, începând cu 11:30, vă așteptăm pe toți să fiți alături de noi și să începem împreună un nou sezon!”.

Luni, telespectatori vor afla cum a petrecut Ștefan Stan alături de prieteni într-un parc de distracții, dar și detalii despre cum și-a cucerit iubita. Lavinia Petrea, prezentatoarea matinalului Știrilor Pro TV, vorbește în exclusivitate despre cea de-a doua sarcină și împărtășește povestea impresionantă prin care a trecut. Tot luni, telespectatorii vor vedea cum au petrecut vedetele în vacanță, dar și ce alimente ne fac fericiți.

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton