Homepage  / Nu rata!

„Vreme Extremă – Supravieţuitorii”, prima producţie originală BBC Earth

„Vreme Extremă – Supravieţuitorii”, prima producţie originală BBC Earth

de Redactia Tvmania

BBC Worldwide a anunţat prima producţie originală pentru BBC Earth numită „Vreme Extremă – Supravieţuitorii”, formată din 6 părţi care vor fi difuzate către sfârşitul anului de BBC Earth în reţelele de cablu din Polonia, Scandinavia, Turcia, România, Ungaria şi Slovenia.

BBC_EARTH_RGB_GRAD_L

De-a lungul ultimului deceniu pe Pământ, am fost martorii celui mai puternic taifun, celui mai mare uragan din Atlantic şi a celei mai puternice furtuni de zăpadă din Himalaya, iar toate aceste fenomene au fost surprinse cu ajutorul camerelor de filmat. Acest documentar oferă mărturisirile fascinante ale celor care au întâlnit astfel de fenomene extreme în călătoriile lor prin lume. Imaginile incredibile din arhivele personale combinate cu explicaţiile ştiinţifice explică cum protagoniştii au sfidat şansele şi au supravieţuit.

Julie Swanston, Vice Preşedinte al Producţiilor Originale pentru BBC Earth a declarat: „Această coproducţie originală între BBC Worldwide şi Channel 5 este un exemplu foarte bun al televiziunii moderne şi de substanţă care va oferi în secţiunea Earth Unplugged aventuri tulburătoare, personaje excepţionale şi un foarte puternic mesaj global.”

Peste 38 de milioane de oameni pleacă anual din Marea Britanie pentru a scăpa de clima tipică a insulei. Câteodată, din păcate, câţiva ghinionişti găsesc condiţii atmosferice total diferite de cele pe care le căutau și sunt prinşi în situaţii extreme care le pun viaţa în pericol. Acest documentar prezintă câteva dintre aceste poveşti, printre care o regăsim şi pe cea a doi britanici prinşi în Filipine în mijlocul celui mai devastator taifun înregistrat vreodată.

Te-ar putea interesa și:

BBC Knowledge devine BBC Earth | Ce companii de cablu transmit postul

Sir David Attenborough de vorbă cu Barack Obama, la BBC Earth

BBC Earth va difuza, în premieră, documentarul „Rechinii” | FOTO

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton