Homepage  / Seriale turceşti

Serialul turcesc „Vremea despărțirii” începe la Timeless Dizi Channel. Programul de difuzare

Serialul turcesc „Vremea despărțirii” începe la Timeless Dizi Channel. Programul de difuzare
3

de Andra Stana,

Luna decembrie aduce două noi seriale turcești iubitorilor genului, pe Timeless Dizi Channel Romania, canalul dedicat în exclusivitate producțiilor made in Turkey. Printre ele este „Vremea despărțirii”, cu Vahide Perçin în distribuție.

Care e povestea din „Vremea despărțirii”

Dacă „O parte din mine” a avut premiera pe 1 decembrie, serialul turcesc „Vremea despărțirii” va bucura telespectatorii TDC Romania începând de marți, 13 decembrie 2022

Vremea despărțirii” are un subiect mai actual ca niciodată. Serialul spune povestea unei mame și a copiilor ei, forțați să plece din mediul rural în oraș.

Cennet – interpretată de minunata actriță Vahide Perçin – este o femeie puternică care s-a confruntat și s-a luptat cu viața ei plină de opresiuni foarte mulți ani în orașul provincial Mardin. Este a doua soție a unui bărbat, mamă și muncitoare, dar nu se răzvrătește niciodată împotriva a sorții cu care se confruntă.

Există un singur lucru la care se gândește mereu: copiii ei nu ar trebui să aibă aceeași soartă ca a ei. Așa că, atunci când se ivește ocazia, își părăsește „locul”, doar pentru a le oferi copiilor viața pe care o merită.

Cu toate acestea, această fericire nu va dura mult, pentru că fiica ei a fost prinsă într-o veche tradiție și vândută celui mai bogat om din sat, pentru măritiș. Acum, există doar două opțiuni pentru ei, moartea sau fuga.

„Vremea despărțirii” începe la Timeless Dizi Channel. Programul de difuzare (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Câte episoade are „Vremea despărțirii”. Programul de difuzare

Toate cele 42 de episoade ale serialului vor ține telespectatorii în fața televizoarelor. „Vremea despărțirii” este un serial dramatic intens, plin de răsturnări de situație, lecții de viață și momente emoționante.

Vremea despărțirii” începe la TDC pe 13 decembrie, la 22:20, și va continua în fiecare zi de luni până vineri.

Sursa foto: Timeless Dizi Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton