Homepage  / Prime Video

Vremuri bune pentru Phoebe Dynevor, vedeta din „Bridgerton”

Vremuri bune pentru Phoebe Dynevor, vedeta din „Bridgerton”

de Ioana Maria,

Devenită faimoasă peste noapte datorită succesului enorm al serialului Netflix „Bridgerton” (lansat de Crăciun, în 2020), Phoebe Dynevor (26 de ani) va avea un rol principal în noul serial Amazon „Exciting Times”, scrie deadline.com. 

Tânăra actriță care a interpretat-o pe Daphne Bridgerton în popularul serial Netflix tocmai a semnat un contract pentru rolul principal feminin din viitorul serial „Exciting Times”, care este deja în lucru la Amazon. Ea va fi nu doar protagonistă, ci și producător executiv al noii povești, concentrate de data aceasta pe o mostră de romantism contemporan. 

„Exciting Times” va ecraniza romanul de debut al scriitoarei irlandeze Naoise Dolan, în vârstă de 29 de ani, ale cărui drepturi de ecranizare au fost cumpărate de studiourile Black Bear încă înainte de lansarea acestuia în Statele Unite (în iunie 2020). Cooper Raiff („Cha Cha Real Smooth”) va regiza serialul și îi va scrie scenariul, împreună cu autoarea Naoise Dolan.  

Romanul lui Naoise Dolan, „Exciting Times”, caracterizat ca „foarte inteligent, amuzant și direct”, o are în centru pe Ava (care va fi interpretată de Phoebe Dynevor), o irlandeză care trăiește în Anglia și le predă gramatică elevilor de la o școală de elită. Ea se implică într-un triunghi amoros cu bancherul Julian și cu avocata Edith, iar de aici decurg o mulțime de complicații. 

Pe Phoebe Dynevor o vom vedea, de altfel, și în al doilea sezon din „Bridgerton”, care se filmează în prezent în Marea Britanie. Serialul care a cucerit instantaneu publicul i-a adus anul acesta actriței o nominalizare (împreună cu restul distribuției) la premiul Asociației actorilor americani, la categoria Dramă, dar și una la tradiționalul premiu MTV pentru cel mai bun sărut, între ea și carismaticul său partener din „Bridgerton”, Regé-Jean Page, interpretul ducelui Simon Basset, pe care nu-l vom mai vedea însă în noul sezon. 

Între timp, actrița s-a îndreptat și spre filmele de ficțiune. Phoebe Dynevor va juca rolul principal din thrillerul „I Heart Murder”, despre realizatoarea unui podcast care încearcă să rezolve o crimă și intră în vizorul ucigașului, produs de Sony Pictures. Ea a terminat deja filmările la drama biografică „The Colour Room”, unde a jucat rolul ceramistei britanice Clarice Cliff, alături de Matthew Goode, David Morrissey, Kerry Fox și Rachel Shenton. Filmul, regizat de Claire McCarthy („The Luminaries”, „Domina”) încă nu are o dată precisă pentru lansare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton