Homepage  / Articole

Vunk şi Antonia au câştigat “Best Romanian Act”

Vunk şi Antonia au câştigat “Best Romanian Act”

de Redactia Tvmania

După o lună de votare, VUNK şi Antonia au câştigat cu piesa “Pleacă” “Best European ACT” şi concurează acum la “Best European Act” în cadrul MTV EMA. Aceştia i-au întrecut pe Maximilian feat. MefX cu piesa “Sophie”, Grasu XXL feat. Guess Who – “LaLa Song”, Guess Who feat. deMoga – “Tot Mai Sus”, CRBL feat. Helen cu melodia “K-Boom”.

Începând de azi, 15 octombrie, VUNK concurează la “Best European Act” cu cei care au câştigat secţiunile locale din Europa. Premiile MTV Europe Music Awards (EMA), aflate la cea de a 19-a ediţie, vor fi transmise live din Frankfurt, pe 11 noiembrie, la MTV România.

“Câştigarea “Best Romanian Act” este cea mai mare bucurie a noastră din acest an, pentru că am vazut, încă o dată, cât de mult place românilor piesa noastră. Totuşi, vorba cântecului, mâine o să ne treacă, pentru că acum suntem în faza în care putem să fim primii artişti romani care câştigă “Best European Act”. Aşa că rugam, din nou, fanii nostri şi fanii piesei “Pleacă” să ne voteze şi la această categorie şi, împreună, să facem istorie”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.

Ascultaţi aici piesa “Pleacă”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PGCt6JiWObw[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton